به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر داوود یادگاری مدرس دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این مطلب گفت: پیوند ریه، قلب، کلیه، کبد و پانکراس در کنار پیوند استخوان و نسوج هم اکنون با موفقیت و پیشرفت در کشور انجام می شود.
وی با اشاره به درمانها وداروهای نوین در کشور برای بیماران پیوندی و افرادی که از سرطانهای مختلف رنج می برند، افزود: هم اکنون 20 مرکز برای پیوند اعضا وتقریبا نیمی از مراکز درمانی کشور در زمینه سرطانها قادر به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی هستند.
یادگاری با اشاره به بالا بودن استانداردهای درمانی پیوند و سرطان در کشور گفت: عفونتها مهمترین تهدید در پیوند اعضا و درمان سرطانهای مختلف به شمار می رود.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری گفت: داروهای نوین و روشهای جدید مراقبت از بیماران در کنار مبارزه با عفونتهای تهدید کننده این بیماران ، امید به زندگی را برای این بیماران به صورت چشمگیر افزایش داده است.
یادگاری با توجه به اهمیت این موضوع گفت: اولین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان با مشارکت متخصصان 18 مرکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخلی و خارجی 21 تا 23 خرداد ماه امسال در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
در این همایش متخصصان داخلی و خارجی از کشورهای اروپایی ، آمریکایی ، منطقه خاورمیانه و کشورهای همسایه پیرامون روشهای جدید پیوند بافتها ونسوج و انواع سرطانها به همراه آخرین شیوه های نوین جلوگیری از عفونت و رد پیوند و درمان این بیماران بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
لازم به ذکر است، علاقمندان از طریق نشانی اینترنتی www.idtmrc .ac.ir مربوط به مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری می توانند در این کنگره شرکت نمایند جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09123456000 تماس بگیرید.