رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم گفت: نمایندگان مجلس هشتم بنا بر تجربه و تخصصی که دارند کمیسیون مورد نظر خود را انتخاب کنند و توجه داشته باشند فرمول تجربه و تخصص را در انتخاب خود مد نظر قرار دهند.

محمد باقر بهرامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اقدامات انجام شده در این کمیسیون را مثبت ارزیابی کرد و گفت : کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم هم دربعد نظارت و هم در بعد قانونگذاری توفیقات خوبی به دست آورد.

وی با اشاره به دستگاههای زیر نظر کمیسیون اجتماعی از جمله وزراتخانه های کار، رفاه، تعاون و سازمان تامین اجتماعی ، بهزیستی ، کمیته امداد، بنیاد شهید و بخش اجتماعی نیروی انتظامی، یادآور شد : با تعامل خوب وسازنده کمیسیون اجتماعی با سازمانها و نهادهای مرتبط نظارت خوبی بر حسن اجرای قانون انجام گرفت ، این نظارت هیچ گاه به معنای مچ گیری تلقی نشد و بر اجرای بهتر قوانین و وظایف دستگاهها یاری دهنده بود.

نماینده اسدآباد تصریح کرد: اعضای کمیسیون با برنامه ریزی های انجام شده به صورت دسته جمعی به 7 استان کشور (سیستان و بلوچستان، ایلام، آذربایجان غربی، گلستان، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی) سفر کردند و در بازدید از شهرستانهای این استان ها از پروژه های در حال اجرا و نیمه تمام و زود بازده دستگاههای مختلف و مربوط به کمیسیون اجتماعی دیدن کردند.

بهرامی با بیان اینکه کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم در امر قانونگذاری نیز طرح ها و لوایح مفیدی را به تصویب رساند، گفت: از جمله مهمترین قوانین به تصویب رسیده در مجلس هفتم قانون مدیریت خدمات کشوری بود که یک انقلاب درنظام اداری بوجود خواهد آورد، در بررسی این قانون کمیته مشترکی تشکیل شد که ریاست آن با رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بود ، 7 نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی نیز عضو آن بودند و نقش موثری در تصویب این قانون به عهده داشتند.

وی در توصیه به نمایندگان مجلس هشتم نیز گفت : وجود " تشکیلات کلان دولت" در قانون برنامه توسعه تاکید شده اما پیش از تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی بستر ایجاد  آن فراهم نبود . در این زمینه کارهای زیادی انجام شد و صحبت هایی که با رئیس جمهور داشتیم توافق شد تا کمیته مشترکی برای ایجاد تشکیلات کلان دولت تشکیل شود ، بنابراین نمایندگان مجلس هشتم می توانند با پیگیری این موضوع با توجه به اینکه زمینه و بستر آن فراهم شده است برای ایجاد این تشکیلات که از اهداف قانون برنامه توسعه نیز هست، کمک بزرگی کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین قانون اصلاح اساسنامه بنیاد شهید انقلاب اسلامی، لایحه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد را از دیگر قوانین مهم بررسی شده در کمیسیون اجتماعی مجلس خواند.

بهرامی تاکید کرد: به دلیل تعامل خوب کمیسیون اجتماعی و وزارتخانه ها و نهادهای مرتبط مانعی بر سر فعالیت های کمیسیون وجود نداشت و اگر هم مشکلاتی بود با استقامت اعضای کمیسیون کارها پیشرفت خوبی داشت.

وی افزود: در بررسی های انجام شده در کمیسیون حتی از کارشناسان بخش خصوصی نیز استفاده کردیم و مشکل خاصی هم در انجام کارها نداشتیم. مجموعا می توان گفت عملکرد کمیسیون اجتماعی یکی از افتخارات مجلس هفتم است.

بهرامی با اشاره به شکل گیری کمیسیون های مجلس هشتم در روزهای آغازین مجلس اظهارداشت: ورود نمایندگان به کمیسیون های مجلس بسته به علاقمندی آنان است و برای تحقق این علاقه هم تجربه وهم تخصص لازم است. نمایندگان خود باید بنا بر تجربه و تخصصی که دارند کمیسیون موردنظر خود را انتخاب کنند و توجه داشته باشند فرمول تجربه و تخصص را در انتخاب خود مد نظر قرار دهند.