تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۱

نمایندگان روسیه و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) فردا در بروکسل گردهم می آیند تا آخرین تحولات گرجستان را مورد بررسی قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، یکی از مقامهای بلند پایه دفتر مرکزی ناتو در بروکسل با اعلام این مطلب اطلاع داد که انتظار می رود در نشست آتی شورای روسیه-ناتو که روز 13 ژوئن (24 خرداد) در بروکسل در سطح وزیران دفاع برگزار می شود، اوضاع در گرجستان و نیز روابط روسیه و گرجستان مورد بررسی قرار گیرد.

از سوی روسیه در این اجلاس "آناتولی سردکوف" وزیر دفاع این کشور شرکت خواهد کرد.

در این نشسست طرفین قصد دارند درباره همکاری نظامی بین روسیه و ناتو، همکاری درباره افغانستان و نیز در چارچوب عملیات ضد ترورریستی ائتلاف در دریای مدیترانه گفتگوهایی انجام دهند. قرار است در این جلسه، مسائل بحث برانگیزی، از جمله استقرار سپرموشکی آمریکا در اروپا، پیمان نیروهای مسلح متعارف در اروپا (CFE) و نیز اوضاع کوزوو بررسی شود.