مرحله نخست مطالعات طرح جامع توسعه گردشگری مناطق کویری برای شناخت ظرفیت ها و جاذبه های موجود در محدوده های بیابانی و بهره برداری از این مناطق به پایان رسید.

دبیر کمیته ملی راهبردی توسعه طبیعت گردی در مناطق کویری و بیابانی وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب گفت: شناسایی محدوده های کویری در 18 استان کشور از برنامه های اصلی این کمیته است که با پیگیری مطالعات لازم، روند مطلوبی را طی می کند.

"مازیار نیازمند " تصریح کرد: در حال حاضر، مطالعات مرحله نخست طرح جامع توسعه گردشگری مناطق کویری به پایان رسیده و این امر گامی موثر برای بررسی وضعیت محیط طبیعی در مناطق محدوده های بیابانی است.

وی با بیان اینکه پس از پایان مرحله نخست، فاز دوم و سوم مطالعات توسط مشاور انتخاب شده، آغاز خواهد شد، تاکید کرد: در این 2 فاز، تجزیه و تحلیل اطلاعات، تدوین سیاست ها، راهکارها و در نهایت برنامه ریزی محورهای بیابانی و کویری پیگیری می شود.

دبیر کمیته راهبردی توسعه طبیعت گردی در مناطق کویری و بیابانی خاطرنشان کرد: تهیه طرح تفصیلی 2 محور پیشتاز، یعنی محور کویری شهداد و محور قصر بهرام ـ مرنجاب نیز پس از انجام برنامه ریزی های نهایی دنبال می شود.

نیازمند با اشاره به اینکه مطالعات و برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی مشاور تا پایان شهریور تکمیل خواهد شد گفت: به واسطه تحقیقات و مطالعات موجود به راحتی می توان با تعریف پروژه ها و طرح های مختلف، سرمایه گذاری در مناطق کویری و بیابانی کشور را آغاز کرد.