به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین سالار آملی در چهارمین نشست تبادل فناوری کشور، تلاشهایی که در عرصه فناوری در کشور صورت گرفته است را امیدوارکننده توصیف کرد و در عین حال گفت: به دلیل عدم ارائه مدل مناسب برای نظام علمی و فناوری کشور در برنامه پنج ساله جهارم، با جهشی که مد نظر بود فاصله زیادی داریم.
سالار آملی نادیده گرفتن جایگاه نقش دولت، استفاده کنندگان نهایی فناوری، ارتباطات خارجی و نقش نهادها را از ضعفهای برنامه چهارم توسعه ذکر کرد و افزود: توجه به بخشهای نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، هوا و فضا و همچنین سرمایه گذاری در این حوزه ها که دارای ریسک زیادی است، مطلوب است اما چنانچه در قبال کمرنگ شدن و فراموشی سایر حوزه های فناوری نوین باشد، نمی توان انتظار رشد را داشت.
معاون فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور صنعت خودروسازی را موفق ترین صنعت در کشور معرفی کرد و ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته برای توسعه صنایع، همکاریهای علمی میان دانشگاه و صنعت در برخی رشته ها افزایش می یابد.
وی از ایجاد ستادهای ویژه در برخی از حوزه های صنعتی خبر داد و اظهار داشت: این ستادها در زمینه صنایع نساجی، فرش، کفش، پودر شوینده، تایر و خودرو با حضور فعالان در این زمینه ایجاد خواهد شد و کلیه کارهای مربوط به برنامه ریزی، فعالیتها و اولویتهای هر صنعت توسط این افراد تعیین می شود.