ارومیه - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان تکاب گفت: بهره گیری از الگوهای اخلاقی و معنوی حضرت فاطمه زهرا(س) از نیازهای اساسی جوامع اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر در تکاب، حجت‌الاسلام علی مرادی ظهر امروز در  مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته زن تحت عنوان "زنان هنرمند" افزود: با توجه به ورود فرهنگ بیگانه و تهاجم فرهنگی غرب به کشور ضرورت توجه به خصوصیات اخلاقی، شیوه زندگی، حجاب و عفاف آن حضرت بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی در ادامه با تشریح ابعاد مختلف زندگانی ریحامه نبی اکرم (ص) تصریح کرد: زنان و مادران کشور باید با دقت هرچه تمامتر فضایل اخلاقی و خصوصیات زندگی این بانوی بزرگ اسلام را سرلوحه امور خود قرار دهند.

در پایان این  جشنواره با اهدای هدایایی از تعدادی از بانوان فعال شهرستان تکاب در عرصه‌های مختلف کارآفرینی، علمی، اقتصادی و آموزشی قدردانی به عمل آمد.

همچنین در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از آثار صنایع دستی بانوان این شهرستان برای بازدید عموم دایر شد.