دكتر محمد رضا عارف معاون اول رييس جمهور صبح امروز آقاي "رود لوبرز" كميسارياي عالي ملل متحد در امور پناهندگان را به حضور پذيرفت .

به گزارش خبرگزاري مهر معاون اول رييس جمهور در اين ديدار با اشاره به بيش از دو دهه ميزباني جمهوري اسلامي ايران از پناهندگان افغاني ، آن را نشانه اعتقادات ارزشي و اسلامي و نيز پايبندي ايران به تعهدات بين المللي ارزيابي كرد.
دكتر عارف ابرازاميدواري كرد : با تسريع در بازسازي افغانستان و همكاري مجامع بين المللي ، شرايط بازگشت آوارگان و پناهندگان به كشورشان فراهم آيد.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به عدم توانايي نيروهاي اشغالگر در برقراري صلح و امنيت در عراق گفت: با واگذاري امور عراق به مردم اين كشور ، زمينه براي بازگشت آوارگان عراقي فراهم خواهد شد.
دكتر عارف پايبندي جمهوري اسلامي ايران به همكاري با كميسارياري عالي ملل متحد، كنوانسيونها و ساير نهادهاي سازمان ملل را خاطرنشان ساخت و اظهاراميدواري كرد: با تلاش كميسارياري عالي بازگشت آوارگان و پناهندگان به كشورهايشان تسريع گردد.
اقاي "رودلوبرز"  كميساياري عالي ملل متحد در امور پناهندگان نيز در اين ديدار ضمن قدرداني از همكاريهاي جمهوري اسلامي ايران با اين سازمان ، برنامه هاي كميسارياي عالي درخصوص بازگشت پناهندگان از ايران به كشورشان را تشريح كرد.
وي آمادگي كميسارياي عالي ملل متحد دراجراي برنامه هاي مشترك با ايران را يادآور شد و اظهار اميدواري كرد: با اتخاذ برنامه هاي حمايتي و تشويقي زمينه بازگشت پناهندگان و آوارگان افغاني و عراقي به كشورشان فراهم گردد.