به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس تشکری هاشمی با بیان این مطلب اظهار کرد: اگر شهرداری ها با نیروی انتظامی هماهنگ عمل کنند ، 80 تا 90 درصد از مسائل ترافیکی قابل حل است و هماهنگی کامل بین نهادها در بستر مدیریت واحد شهری محقق می شود.
وی تصریح کرد: مرکز کنترل ترافیک که نمونه ای از مدیریت واحد ترافیک است ، توانسته نقش مهم و تاثیر گذار خود را در کنترل ترافیک به خوبی نشان دهد.
وی افزود: در مواقع بحرانی مانند روزهای نخستین مهرماه و یا سردترین روزهای سال که بارش برف و سرما مشکلات زیادی را ایجاد می کند ، با همکاری نیروی انتظامی ، گروه های امداد و اوژانس ، نیروهای آتش نشانی و نمایندگان مجموعه های معاونت حمل ونقل و ترافیک که همه در مرکز کنترل گردهم می آیند ، ترافیک شهر به طور دقیق رصد می شود تا در صورت بروز حادثه ای بهترین تصمیم اتخاذ و در حرکتی هماهنگ نسبت به رفع مشکل پیش آمده اقدام شود.
معاون شهردار تهران یکی از راه کارهای کاهش به کارگیری نیروهای انسانی را استفاده از سیستم های هوشمند دانست و اظهار کرد: در این راستا طرح کنترل مکانیزه محدوده طرح ترافیک در دستور کار قرار گرفته است.
وی ضمن بیان آن که با اجرای این طرح، محدوده طرح ترافیک به وسیله دوربین تحت کنترل قرار می گیرد که البته این به معنای حذف نیروهای راهنمایی و رانندگی در محدوده طرح نیست ، گفت: ماموران می توانند با کمک عکس هایی که از خودروهای متخلف گرفته می شود نسبت به اعمال قانون اقدام کنند.
معاون حمل و نقل و ترافیک همچنین با بیان آنکه مشکلات خودروها و اتوبوس های گاز سوز و جایگاه های سوخت CNG در تمام شهرهای کشور وجود دارد و در واقع معضلی مشترک محسوب می شود ، گفت: در شهر تهران 17 جایگاه گاز برای تاکسی ها در نظر گرفته شده که در حال حاضر تنها 10 جایگاه فعال است و این مساله سبب شده تاکسی ها زمان زیادی را به جای خدمات رسانی به مردم در صف های جایگاه های سوخت معطل شوند.
وی همچنین با اشاره به اینکه از مجموع 6 هزار و 500 دستگاه اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی، 2 هزار و 300 دستگاه گاز سوز هستند ، گفت: اتوبوس ها نیز به دلیل خرابی اکثر جایگاه ها با مشکل دریافت سوخت مواجه اند که و بخش عمده ای از آن ها در طی روز مجبور به سوخت گیری هستند یعنی زمانی که باید به شهروندان خدمات ارایه دهند.
معاون شهردار تهران خاطر نشان کرد: مشکل خودروهای گازسوز و کمبود و خرابی جایگاه های سوخت CNG مشکلی است که به راحتی حل نمی شود زیرا این امر متولی ندارد و نهاد و سازمانی نیست که خود را مسئول بداند و پاسخگو باشد.
مهندس سید جعفر تشکری هاشمی ، تاکید کرد: باید پیشنهادات و درخواست شهرهای مختلف در مورد مشکلات و معضلاتی این چنینی از طریق دبیرخانه کلان شهرها به مسئولین ذی ربط منتقل شود تا این معضلات نیز با تعیین آیین نامه اجرایی از سر راه برداشته شود.