مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی از فراهم کردن زیرساختهای توسعه صنعتی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد جواد محمدی زاده عصر امروز در همایش روز صنعت و معدن در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مشهد اظهار داشت: در حال حاضر کارخانجات استان خراسان رضوی با استفاده از نیروی کار متخصص و بومی احداث و راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: یکی از ارکان رشد صنعتی، داشتن نیروی انسانی کارآمد، دانشمند، شجاع و جسور است که این نیاز، ضرورت ایجاد دانشگاه صنعتی را آشکار می کند.

محمدی زاده با اشاره به صدور مجوز ایجاد دانشگاه صنعت و معدن در دولت نهم، آن را  افتخاری برای استان خواند و گفت: در این دانشگاه رشته هایی تدریس می شود که در دانشگاه فردوسی وجود ندارد و معتقدیم با ایجاد این دانشگاه، پروتکل توسعه استان در بخش دانشگاهی به طور کامل تعریف و عملیاتی شده است.

استاندار خراسان رضوی افزود: تحول و کارآمد سازی دانشگاه های علمی و کاربردی بسیار مهم است و سعی می کنیم با استفاده از امکانات صاحبان صنایع، پشتوانه تامین و تقویت نیروی انسانی را از طریق تیم مراکز فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: خراسان رضوی، تنها دارای مزیت کشاورزی نیست، بلکه دارای مزیتهای دیگری همچون گردشگری و صنعت و معدن است.

محمدی زاده با اشاره به تعیین جایگاه اول صنعتی کشور برای خراسان رضوی توسط رئیس جمهور گفت: امروز در حوزه مسائل زیرساختی توسعه صنعت از جمله گاز، نیروگاه های تأمین برق و راه آهن هیچ مشکلی نداریم.

استاندار خراسان رضوی تامین عدالت و توسعه همه جانبه در استان را ضروری دانست و بیان داشت: برای توسعه استان زیرساختها را فراهم کرده ایم و منابع مالی لازم را اختصاص داده ایم تا با توجه به ظرفیت هر منطقه، صنعت توسعه یابد.

محمدی زاده با اشاره به ساخت هشت کارخانه سیمان در خراسان رضوی، این استان را به عنوان قطب ساخت کارخانه سیمان در کشور معرفی کرد و گفت: استان در زمینه معدن مزیت خوبی دارد که وسعت گسترده فعالیت صنایع دراستان طی دو سال گذشته، اتفاقی مبارک بوده است.

استاندار خراسان رضوی تزریق بیش از 10 هزار میلیارد ریال منابع مالی به شبکه صنعتی و معدنی در استان طی دو سال گذشته را در کشور نمونه خواند و افزود: بالاترین رقم حمایت شبکه بانکی در سرمایه در گردش مربوط به خراسان رضوی بوده است که این رقم 64 درصد به سمت بخش صنعت و معدن هدایت شده است.

وی با اشاره به هزینه 897 میلیون ریالی ایجاد هر شغل در کشور گفت: این رقم در خراسان به 456 میلیون ریال کاهش یافته که نشان از کاهش هزینه های سربار در استان دارد.

محمدی زاده بر لزوم حمایت از خوشه های صنعتی به عنوان بخشهای تخصصی با پشتوانه علمی در صنعت تاکید کرد و افزود: خراسان رضوی در سال گذشته رتبه سوم کشور در زمینه ایجاد واحدهای صنعتی را کسب کرد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اختصاص کل مصارف شبکه بانکی به بخش تولید در سال جاری گفت: کارآفرینان استان در سطح کشور به عنوان برترین ها زبانزد هستند و امروز ساز و کار مناسب برای حضور با نشاط بخش خصوصی در خراسان رضوی حاصل شده است.