رئیس مجلس شورای اسلامی در دفاع از فوریت طرح تشدید مجازات جرائم اخلال در امنیت روانی اعلام کرد که این طرح بیش از یک سال مورد بررسی قرار گرفته و قوه قضاییه نیز روی آن کار کرده است .

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه علنی امروز مجلس یک فوریت طرح تشدید مجازات جرائم اخلال در امنیت روانی جامعه مطرح شد و نمایندگان با استماع نظرات موافق و مخالف با یک فوریت آن موافقت کردند.

علی لاریجانی نماینده قم و رئیس مجلس شورای اسلامی در موافقت با یک فوریت طرح مذکور اظهار داشت : یکی از مهمترین و اصلی ترین وظایف حکومتها ایجاد امنیت روانی در جامعه است.

وی گفت : شما این روزها صفحات حوادث روزنامه ها را ملاحظه کنید ببنید چه فجایعی در کشور انجام می شود و ما به مسائل دیگر حکومت مشغول هستیم.

رئیس مجلس با اشاره برخی اخبار منتشر شده از وقایع منافی عفت در روزنامه ها اشاره کرد و با بیان اینکه در همین کشور این کارها صورت گرفته خاطرنشان کرد : ساعتها با قوه قضائیه بر سر این طرح بحث شد. نیروهای انتظامی مشکلاتی در پیگیری این مسئله داشته اند که پس از هماهنگیهایی که انجام شد معلوم شد یک اراده مصممی از کل حاکمیت نیاز است تا نگاهها به این سمت معطوف شود.

رئیس مجلس تاکید کرد ما حکومتی هستیم که می گوییم رهبر ما آن امامی بود که فرمودند اگر خلخالی از پای یک دختر یهودی برداشته شود من چه وضعی پیدا می کنم حال این فجایع رخ می دهد.

لاریجانی گفت : پس از بررسیهای زیاد که در صدر قوه قضائیه صورت گرفت به یک طرح اینگونه رسیدند و این طرح در کل دستگاهها گشت و پخته شد.

وی یادآور شد: مخالفان طرح نیز اذعان کردند طرح، طرح خوبی است. برخی از اشکالات را هم گفتند که در کمیسیون قابل حل است اما توجه کنید همه ستادهایی که به وجود آمده می خواهند همه دستگاهها را همگرا کند تا این گناه را از جامعه ما پاک کند و یک مشت آدم شرور نتوانند به نوامیس مردم تعرض کنند.

رئیس مجلس گفت : نکته مهم این است که این طرح خارج از نوبت بررسی می شود. اینکه مصداق این طرح چیست خیلی از آقایان می توانند نظر دهند اما در قوه قضائیه به آن توجه شد و این طرح، طرحی نیست که بدون هماهنگی با آنها بوده باشد. حدود یک سال و اندی روی آن کار شده است.

لاریجانی افزود : بنده فکر می کنم یکی از کارهای مهمی که مجلس هشتم می تواند انجام دهد و شما نمایندگان می توانید از حقوق مردم دفاع کنید و آرامش روانی به جامعه دهید این است که قانون خوب بنویسید و بعد هم نظارت کنید.

رئیس مجلس گفت : فکر می کنم اگر به فوریت این طرح توجه کنید کمک می کند با سرعت بیشتری اشکالاتی که وجود دارد رفع شود و مردم این اراده را در مجلس هشتم مشاهده کنند که روی حفظ حقوق آنان ایستادگی می شود.

روح الله حسینیان نماینده تهران نیز به عنوان طراح طرح تشدید مجازات جرائم اخلال در امنیت روانی جامعه در دفاع از یک فوریت آن گفت : مدتهاست که جامعه از نا امنی رنج می برد و یکی از انتظارات مردم از مجلس هشتم این است که به این نابسامانیهای اجتماعی و روانی پایان دهد.

وی افزود : کسانی که فساد می کنند و جامعه را نا امن می کنند با استفاده از نقض قوانین جرایم خود را تکرار می کنند بنابراین لازم است قانونی که نیاز فوری جامعه است نوشته و تصویب شود تا موجب برقراری امنیت روانی جامعه شود.

موسی غضنفرآبادی نماینده بم در مخالفت با فوریت این طرح گفت : در این طرح مطلب جدیدی عنوان نشده است و برای هر کدام از موارد احصاء شده در این طرح قانون وجود دارد و نیازی به قانون جدید نیست.

وی همچنین از تعیین مجازات محارب و مفسد فی الارض برای عناوین مجرمانه تصریح شده در این طرح اظهار شگفتی کرد و گفت : چنین مجازاتی برای موارد خاصی به کار می رود و نمی توان این مجازات را به همه عناوین مجرمانه تسری دارد.

غضنفر آبادی به پیشنهاد تشکیل ستادهای در نظر گرفته شده در این طرح انتقاد کرد و گفت : این ستادها کاملا شکلی است و وظایفی برای آنها در نظر گرفته نشده است و احتمالا باید قانونی هم درباره وظایف این ستادها بنویسیم.