صنعتگران ده کشور خارجی در کنفرانس بین المللی تجارت جهانی مبلمان حضور می یابند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی انصاری گفت: واردات بی رویه مبلمان هشداری به صنعتگران داخلی است تا خود را به تکنولوژی روز دنیا مجهز نمایند؛ چرا که این صنعت ضمن تحقق بخش مهمی از استراتژی توسعه صادرات غیر نفتی، درآمد ارزی قابل توجهی را نصیب کشور خواهد کرد.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان و فروشندگان مبل استان تهران با اشاره به تصویب قانون اصل 44 قانون اساسی و ورود بخش خصوصی به این حوزه تاکید کرد: در این برهه زمانی، کاستن از تصدی دولتها در بخش اقتصادی و سپردن کار به بخش خصوصی توانمند، عامل مهم پیشرفت است و سبب می شود بخش خصوصی با سرمایه خود به کمک دولت بیاید.

به اعتقاد انصاری، اعتلاء و رشد این صنعت نیازمند برنامه ریزی های کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت با احساس مسئولیت جمعی است تا با استفاده علمی از تجربیات سایر کشورها در شناساندن هنر ایرانی در عرصه بین المللی، گامهای مؤثری برداریم و از سوی دیگر، با بررسی های کارشناسانه علاوه بر ورود به بازارهای منطقه بتوانیم در آینده سهم خوبی را در بازارهای جهانی بدست آوریم.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان و فروشندگان مبل استان تهران افزود: بهره گیری از فناوری روز دنیا، استفاده از تجارب دیگر کشورها، توسعه تولید داخل و صادرات، ارتقاء جایگاه معماری داخلی، دکوراسیون و صنعت مبلمان از بعد فرهنگی و تخصصی و ارایه آخرین دستاوردها و تحول آفرینی در مدیریت صنعت مبلمان امری ضروری به نظر می رسد.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از صنعت چوب کشور گفت: بی توجهی به صنعتی که 10درصد اشتغال با گردش مالی بیش از 100 هزار میلیارد ریال در سال را به خود اختصاص داده، سبب می شود علاوه بر از دست دادن بازار داخل در بازارهای هدف نیز سهمی نداشته باشیم.

نخستین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی و دکوراسیون داخلی و گردشگری با حضور نمایندگانی از ایتالیا، انگلستان، آلمان، اتریش، ترکیه، مالزی، چین، تاجیکستان، آذربایجان و ترکمنستان با هدف فراهم آوردن بستر ارتقاء کیفیت تولید برگزار می شود.