مدیر حوزه علمیه قم در پنجاه و یکمین جلسه هیئت حمایت از کرسیهای آزاد اندیشی گفت: حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره حرکتی پرثمر در توسعه عرصه های دانایی است که باید به نحوی شایسته اثرات خود را در محیط حوزه و دانشگاه نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مقتدایی عضو هیئت حمایت از کرسیها در این جلسه با اشاره به جایگاه برجسته تکریم و بزرگداشت علم، نظر و اندیشه ورزی در میان علما و بزرگان دینی گفت : جای تحسین است که در هیئت حمایت به این مسئله توجه شده و مقام نظریه پرداز اعم از اینکه دیدگاه و نظریه او در کرسی علمی رأی بیاورد و یا با انتقاداتی مواجه شود، مورد تکریم و تجلیل قرار می گیرد.

عضو شورای عالی حوزه با اشاره به اشتیاق اصحاب حوزه در برپایی کرسیها افزود: با یک بررسی ساده متوجه خواهیم شد که حوزه علمیه از استعداد گسترده ای در این زمینه برخوردار است، منتها این استعدادها ابراز و اظهار نمی شود که این هیئت می تواند نقشی اساسی در فراهم ساختن زمینه های ظهور و شکوفایی ظرفیت های غنی نهفته در حوزه ها ایفا کند.

به گزارش مهر، در پنجاه و یکمین جلسه هیئت حمایت از کرسیها، پیش نویس طرح حمایت هیئت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره مورد بررسی اعضا قرار گرفت. مطابق این پیش نویس، دامنه اقدامات حمایتی هیئت شامل حال صاحبان نظریه ها، نقدها و مناظرات، دستگاههای مجری کرسیها، داوران و ناقدان کرسیها خواهد شد.

این حمایتها گستره ای از حمایتهای مادی، معنوی و حقوقی را شامل می شود که به تفکیک و با راهکارهای اجرایی مناسب در چارچوب آیین نامه ای جامع تنظیم شده است که پس از تصویب در هیئت و تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی به مراکز و موسسات علمی و پژوهشی ابلاغ خواهد شد.