شیراز - خبرگزاری مهر: معاون اجرایی شهرداری شیراز از برگزاری ششمین دوره مسابقات عملیاتی ورزشی، آتش نشانان و امدادگران سراسر کشور از 22 تا 26 تیرماه در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمد کاظم حقیقت، بعد از ظهر امروز در نشستی خبری افزود: این مسابقات با حضور 56 تیم از آتش نشانان در پنج منطقه اصفهان، بندرعباس، شیراز، تبریز، سمنان و رشت در گذشته برگزار شده بود که 20 تیم به مرحله بعد راه یافتند.

وی افزود: در این مسابقات 300 تن از آتش نشانان در رشته های دو 100متر با مانع، دو 4 در 100 متر تیمی، آب رسانی با موتور پمپ، عملیات برج و طناب کشی، به رقابت می پردازند.

معاون اجرایی شهرداری شیراز عنوان کرد: نفرات برتر این مسابقات به مسابقات جهانی بلغارستان مقارن شهریور ماه اعزام می شوند.

رئیس هیئت مدیره سازمان آتش نشانی شیراز اعلام کرد: به آن دسته از عکاسانی که از عملیات های آتش نشانان بهترین عکس را تهیه و ارائه دهند و شهروندانی که نتایج مسابقات را پیشگویی کرده و به شماره 1000137ارسال کنند به قید قرعه جوایزی اهدا می شود.