کرمان - خبرگزاری مهر: علی اسماعیلی گفت: خشکسالی های اخیر خسارات زیادی را به بخشهای مختلف استان کرمان وارد کرده است که برای جبران خسارات 190میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، اسماعیلی عصر امروز در گردهمایی فرمانداران استان کرمان در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان اظهار داشت: خشکسالیهای پی در پی در سالهای اخیر مشکلات متعددی را به خصوص در زمینه تامین آب شهری و همچنین در بخش کشاورزی ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: کمبود آب باعث کم شدن بازدهی کشاورزی نیز شده است که برای جبران خسارتهای وارد آمده باید به طرف استفاده از روشهای مکانیزه آبیاری و همچنین صرفه جویی در مصرف آب حرکت کنیم.

اسماعیلی گفت: از کل بودجه جبران خسارات خشکسالی در استان کرمان 25 میلیارد ریال به شهرستان کرمان اختصاص یافته است که در بخشهای مختلف هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به وجود چاههای غیر مجاز و برداشت غیر اصولی از منابع آبهای زیر زمینی گفت: در استان کرمان 561 چاه بدون مجوز وجود دارد که به زودی مورد ساماندهی قرار خواهد گرفت.