به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" كروبي گفت: همه ما از رد صلاحيت ها متاسف و معترض هستيم و درحد توان تلاش كرديم اين مشكل حل شود و بنده به مردم اين مطلب را مي گويم كه مشكل انتخابات بايد حل شود تا در انتخابات بعدي تكرار نشود.
رئيس مجلس افزود : من از مجلس هم كه بروم مثل سالهاي گذشته فعاليت خواهم كرد و از مجلس آينده مي خواهم چارچوبي در حيطه اجرا و نظارت را فراهم كند .
كروبي به اظهارات نبوي در هنگام استعفا اشاره كرد و افزود: من اگر جاي خبرگان بودم و مي خواستم رهبري تعيين كنم باز به آيت الله خامنه اي راي مي دادم.
رييس مجلس گفت: مجمع تشخيص مصلحت ، حكم حكومتي و ولايت فقيه در قانون اساسي آمده است و هر يك به دلايل متقن و قانوني شكل گرفته است .
كروبي فلسفه تشكيل مجمع تشخيص مصلحت را حل معضلات بين مجلس و شوراي نگهبان عنوان كرد و گفت: ضرورت هايي بوجود آمد كه نياز به تشكيل اين مجمع شد.
رييس مجلس ادامه داد: درمواردي كه پيش بيايد رهبري مي توانند از مطلقيت ولايت خود استفاده كنند و در همين مجلس هم يكبار در باره قانون مطبوعات استفاده كردند .
كروبي گفت: واقعيت اين است كه همه بايد در چارچوب قانون اساسي باشيم، رهبري هم بايد در چارچوب قانون اساسي باشند.
رييس مجلس شوراي اسلامي با استناد به برخي مطالب مطرح شده درنطق استعفاي نبوي گفت: در انتخابات هفتم ، شوراي نگهبان مسئله را بزرگ كرد و باعث شد كه حكم حكومتي صادر شود.
اظهارات كروبي تذكر مزورعي را به دنبال داشت و نماينده اصفهان گفت: ما دموكراسي را در چارچوب قانون بايد تمرين كنيم واقعا درباره صحبتهاي شما در آيين نامه ماده اي نمي بينيم .
وي ادعا كرد بحث حكم حكومتي هيچ جايگاهي در قانون اساسي ندارد و اين بحث را توجيه گر اقدامات شوراي نگهبان خواند . مزروعي كساني را كه به حكم حكومتي گوش نمي دهند ، منتسبين به رهبري خواند.
وي افزود: كارهايي كه انجام شده بايد در چارچوب قانون صورت مي گرفت نه حكم حكومتي ، تعطيل قوه قانونگذاري با يك حكم ، دستاورد اين موضوع بوده است.
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۸۳ - ۱۲:۲۲
مهدي كروبي در خصوص اظهارات نبوي به هنگام نطق استعفا گفت: مجمع تشخيص مصلحت ، حكم حكومتي و ولايت فقيه در قانون اساسي آمده است و هر يك به دلايل متقن و قانوني شكل گرفته است.