حیدر بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده این شرکت در مدت ١٠ ماه از زمان عقد قرارداد نسبت به تجهیز کارگاه، خرید کالا و مواد و آماده سازی دکل و خدمات مرتبط اقدام خواهد کرد.
وی درباره جزئیات پروژه حفاری فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی توضیح داد: این پروژه در قالب قراردادی به ارزش یک میلیارد و ٤٠ میلیون دلار با شرکت نفت و گاز پارس به صورت کلید در دست انجام می شود و شرکت ملی حفاری ایران متعهد شده در مدت ٤٢ ماه، ٢٧حلقه چاه شامل ٢٥حلقه تولیدی و دو حلقه توصیفی حفاری کند.
بهمنی اظهار داشت: هدف از حفاری این تعداد حلقه چاه تولید روزانه ٥٠ میلیون متر مکعب گاز طبیعی، ٨٠ هزار بشکه میعانات گازی، ٤٠٠ تن گوگرد و تولید سالیانه یک میلیون تن اتان و یک میلیون و٥٠٠ هزار تن گاز مایع است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: پروژه حفاری فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی پروژه ای ملی است که این شرکت عهده دار آن است.
وی در همین ارتباط با اشاره به توان این شرکت در اجرای پروژه های حفاری در دریا بیان داشت: هم اکنون تمامی فعالیتهای مهندسی، زمین شناسی و حفاری در دریا را خودمان انجام می دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، یادآور شد: این شرکت با ارتقای سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری و نیز توسعه دانش مهندسی و مدیریت عملیات حفاری در دریا، قادر است در سخت ترین مناطق دریایی خلیج فارس، چاه های نفت و گاز را حفاری کند.
وی گفت: متخصصان این شرکت با ورود به پروژه فازهای ٤ و ٥ پارس جنوبی که شامل ٢٢ حلقه چاه گازی بوده و نیز اجرای پروژه حفاری ٢٢ حلقه چاه نفت در پروژه فازهای ٩ و ١٠ میدان پارس جنوبی، توانایی های خود را به اثبات رساندند و باور متقاضیان ما بر این است که می توانیم در سایر فازهای این پروژه ملی به عنوان رقیبی بلامنازع وارد شده و تمامی نیازهای آنها را در زمینه حفاری و خدمات فنی و مهندسی وابسته به آن تامین کنیم.
بهمنی تاکید کرد: کارشناسان شرکت با اجرای پروژه های کلید در دست، علاوه بر انجام عملیات حفاری و ارائه خدمات فنی و مهندسی، تأمین کالا و مواد، مطالعات مهندسی حفاری، مطالعات مهندسی گل و سیمان و مطالعات زمین شانسی را نیز انجام می دهند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: با توجه ویژه ای که از سوی دولت نهم صورت گرفته و حمایت بی دریغ مقام عالی وزارت نفت، به زودی توانمندیهای این شرکت در آبهای خلیج فارس بیشتر خواهد شد و شاهد فعالیت دستگاه های حفاری دریایی بیشتری در این منطقه خواهیم بود.
وی یادآور شد: این شرکت از آغاز فعالیت در سال ١٣٥٨ تاکنون بیش از ٣٠٠ حلقه چاه نفت و گاز در خلیج فارس حفاری کرده است و در حال حاضر به مرحله ای از کار و توان تکنیکی رسیده که پروژه های بین المللی را به صورت کلید در دست اجرا می کند.
وی اظهار داشت: در اجرای چنین پروژه هایی چندین شرکت بزرگ بین المللی و صاحب تکنولوژی باید درکنار هم فعالیت کنند در صورتی که کارکنان شرکت ملی حفاری ایران به تنهایی این پروژه را انجام می دهند.
شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکتهای تابع شرکت ملی نفت ایران است که با داشتن ٥٧ دستگاه دکل حفاری خشکی و دریا و ١٠هزار نفر نیروی فنی و تخصصی، عملیات حفاری چاه های نفت و گاز در ١٠ استان نفت خیز و گاز خیز کشور را بر عهده دارد.