دبیر کل اتحادیه جهانی بین‌المجالس روابط مجلس شورای اسلامی با این اتحادیه را نمونه‌ای مثال‌زدنی خواند و با بیان اینکه ایران کشوری بسیار مهم در منطقه و جهان است، گفت: ایران نقش بسیار مهمی در روابط بین‌المللی کنونی در جهان ایفا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اندرز بی‌ جانسون" دبیر کل اتحادیه جهانی بین‌المجالس (I.P.V) پیش از ظهر امروز با علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

‌ دراین دیدار جانسون دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس با تقدیر ازمشارکت فعال و مستمر مجلس شورای اسلامی در فعالیت‌های اتحادیه بین‌المجالس، مجلس شورای اسلامی را دارای جایگاهی مهم و تاثیرگذار در قانون اساسی کشورمان دانست و گفت: از وجود تعامل فعال و مثبت بین اتحادیه بین‌المجالس جهانی با بیش از 150عضو و مجلس شورای اسلامی و مشارکت مستمر گروه‌های پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در فعالیت‌های این اتحادیه بسیار خرسندم و آن را نمونه‌ای مثال‌زدنی می‌دانم.

دبیرکل اتحادیه بین‌المجالس درادامه با اشاره به مذاکرات مثبت هسته‌ای کشورمان به ویژه مذاکرات امروز ژنوکه با حضورمعاون وزیر خارجه آمریکا صورت می‌گیرد، اظهار داشت: امیدوارم با توجه به نقش موثر و اظهار نظرهای مثبت تعدادی از نمایندگان مردم آمریکا که مواضعی کاملا مخالف با رویکردهای دولتمردان این کشور دارند، شاهد مذاکرات مستقیم بین نمایندگان دو ملت باشیم تا این گام بتواند نقش خود را در برقراری صلح و امنیت در منطقه ایفاء کند.

جانسون در ادامه افزود: فعال شدن دفتر حفاظت منافع آمریکا گام دیگری است که آمریکایی‌ها علاقمندند در این راستا بردارند.

در ادامه این دیدار همچنین "علاءالدین بروجردی" رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اتحادیه بین‌المجالس را نهادی مهم و تاثیرگذار در فرآیند دموکراسی جهانی توصیف کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی همواره ارتباطات و همکاری‌های خوبی با اتحادیه بین‌المجالس به عنوان مرکز گفتگوهای پارلمانی جهان داشته است.

وی در زمینه اظهارات برخی از نمایندگان مردم آمریکا مبنی بر ایجاد امکان گفتگو‌های مستقیم بین ایران و آمریکا نیز گفت: ما به کرات شاهد برداشتن گامهای متعدد ازسوی کنگره ودولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بوده‌ایم وطبیعی است که با جملات زیبا نمی‌توان واقعیت‌های تلخ گذشته را به فراموشی سپرد.

بروجردی درادامه افزود: مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا براساس اهداف مشخصی درگذشته صورت گرفته و درآینده نیز بر مبنای یک چارچوب منطقی می‌تواند انجام گیرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص موضوع فلسطین گفت : اکنون زمان بررسی چرایی عقیم ماندن تلاش‌های بین‌المللی 60 ساله گذشته برای صلح بین اعراب و اسرائیل رسیده است که دلیل آن نادیده گرفتن حقوق مختلف مردم فلسطین از جمله حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری ‌شان است.

وی در پایان اظهار داشت : تنها راه حل بحران خاورمیانه برگزاری یک رفراندوم آزاد با حضور همه فلسطینی‌های سرزمین آنهاست.