دکتر هدایت حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاهها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی اقدام می کنند.
وی افزود: در صورتی که مواردی را ببینند که مجوزهای لازم برای تولید و واردات نداشته باشند، ضمن توقیف آن محصول یا کالا، صاحب آن کالا نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده را پیگیری می کنند.
حسینی ادامه داد: این اداره کل در هر کارخانه تولید محصولات لبنی یک نماینده (مسئول فنی) دارد که بحث کنترل کیفیت کالاها را دنبال می کنند. چنانچه تخلفی سر بزند علاوه بر اینکه با مسئول فنی که نماینده وزارت بهداشت است، برخورد می شود، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می گیرد و از عرضه محصول آن کارخانه در بازار جلوگیری می شود.
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت همچنین در خصوص نظارت بر کارگاههای کوچک ک تعدادشان زیاد است، گفت: کارگاههای سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را حداقل یک بار در ماه به آزمایشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت ارائه می دهند.