به گزارش خبرنگار مهر، بر این اساس مقرر شد در همه استان های کشور کمیته هایی برای اجرایی کردن بحث پژوهش محوری در کتابخانه های عمومی تشکیل شود و از این پس درجه بندی کتابخانه ها بر اساس میزان فعالیت آنها در امر پژوهش انجام گیرد.
بسترسازی مناسب برای ارتقای فعالیت کتابخانه ها، روش های ایجاد هماهنگی میان استان های کشور برای این کار، اهمیت فناوری اطلاعات در کتابخانه های عمومی و شبکه ای شدن تمامی کتابخانه های کشور، شیوه های پرداختن و برجسته کردن بحث پژوهش محوری در کتابخانه ها و تشکیل کمیته هایی تخصصی به این منظور و در پی آن رتبه بندی کتابخانه ها و مسائلی دیگر، از جمله مهم ترین مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.
همچنین در این گردهمایی که تعدادی از مسئولان نهاد کتابخانه های عمومی از جمله ارجمندی (مدیرکل اداری و منابع انسانی نهاد)، نفیسی (مشاور دبیرکل نهاد در امور برنامه ریزی)، غیاثی (مدیرکل امور انجمن ها و مشارکت های نهاد)، لطفی (مدیرکل فناوری اطلاعات و آمار نهاد)، شفیعی (مدیرکل بودجه نهاد)، خوانساری (سرپرست اداره کل امور استانها و انجمنهای نهاد) و چند تن دیگر از مسئولان نهاد حضور داشتند، چارت اداری و تشکیلاتی ادارات کل امور کتابخانه های عمومی 30 استان کشور و نحوه اعمال آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این گردهمایی که اول و دوم مرداد در تبریز و با حضور نمایندگان مدیران کل امور کتابخانه های عمومی 30 استان کشور و نیز تعدادی از مدیران کل نهاد کتابخانه ها برگزار شد، درباره نحوه ارتقای سطح خدمات کتابخانه ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این نشست دو روزه مدیران کل امور کتابخانه های عمومی استان های آذربایجان شرقی، تهران، کرمانشاه، کرمان، زنجان، خراسان رضوی، خوزستان و مرکزی حضور داشتند.