به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله علم الهدی ظهر امروز در حاشیه بیست و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، تکلم به کلام قرآن را اعجاز قرآن خواند و تصریح کرد: از دیگر ابعاد اعجاز قرآن این است که تا به امروز این معجزه جاوید مانده و برای بخش عمده اندیشه های بشر امروز پاسخگو است.
وی با تشریح جایگاه و نفوذ قرآن بر دلها در زمان پیامبر افزود: قرآن کریم در میدان و بازار مسابقه همه سخنورها، همه کلمات و همه قرائتها برنده شد.
وی ظهور اسلام را عامل تطهیر کننده مرقومات انحرافی از صفحه دل انسانهای فرهیخته عرب آن روز دانست و اظهار داشت: برگزیده شدن قرآن به جای آثار ادبی عرب از جمله زیباترین شعری که عرب در وصف اسب سروده است نمونه دیگری از برتری این کتاب مقدس در مقارنه و مقایسه با اشعار عربی است.
علم الهدی اعجاز جنبه فکریات قرآن را نسبت به اندیشه های اسلامی قابل توجه دانست و خاطر نشان کرد: این اعجاز در حدی است که هیچ مغز متفکری نیست که در برابر آن خضوع نکند.
وی شنیدن قرائت قرآن از زبان یک قاری را پر جذبه تر از هر گونه معرفی دیگر قرآن خواند و تاکید کرد: هنر رسالتش زیبایی و نفوذ است و هنر قرائت قرآن، آیین اسلام و قرآن را در اوج عظمت و اثر بخشی خود در عمق دلها و احساسات افراد می نشاند.
علم الهدی اقدام برجسته سازمان اوقاف و امور خیریه جمهوری اسلامی ایران را در راه گسترش قرائت و زیبایی لحن ستود و افزود: بزرگترین نقطه برجسته این سازمان اقدامات و برنامه ریزیها جهت صرف امکانات در ترویج حفظ و قرائت قرآن است که بحمدلله تا کنون موفق بوده و این موفقیت ادامه دارد.
وی تاکید کرد: باید در فضای فرهنگی جامعه ما قاری قرآن و هنرمند قرآنی در صدر قرار گیرد.
امام جمعه مشهد ادامه داد: در افتخار آفرینی ملت ایران، قاری ممتاز قرآن که در یک مسابقه بین المللی برگزیده شده نسبت به عنصری که در عرصه دیگر رتبه کسب کرده شاخص تر است.
وی با اشاره به این مطلب که ادعای نظام ما رسالت است، افزود: احیا گری دین و تجدید حیات اسلام در جهان و امت اسلام، رسالت نظام جمهوری اسلامی است لذا باید حرکت خود را در راستای توسعه هنر زیبای دینی یعنی قرائت قرآن معطوف کند و قاری ممتاز به عنوان ارزشمندترین و افتخار آفرین ترین افراد نظام قرار گیرد.