رئیس دانشگاه تبریز از موافقت وزارت علوم با راه اندازی دانشکده تربیت بدنی در این دانشگاه خبر داد و گفت: آزمایشگاه میان رشته ای سلامت که در زمینه های تربیت بدنی و پزشکی فعالیت تحقیقاتی می کند راه اندازی شده و سرفصلهای دروس رشته سلامت نیز در دانشگاه تبریز تهیه می شود.

دکتر محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: رشته تربیت بدنی برای شمالغرب کشور دارای بازار کار است و در این منطقه نیاز شدید به این تخصص وجود دارد زیرا آموزش عالی در حوزه تربیت بدنی در منطقه شمالغرب کشور در سطح وسیعی وجود ندارد و سطح موجود نیز جوابگوی نیاز این منطقه نیست.

وی اضافه کرد: دانشگاه تبریز در حال حاضر در سطح یک گروه آموزشی به تربیت دانشجوی تربیت بدنی می پردازد که در صدد توسعه گرایشهای این رشته و توسعه تحصیلات تکمیلی در رشته تربیت بدنی است. همچنین تعریف رشته های بین رشته ای میان تربیت بدنی و رشته هایی نظیر پزشکی، روانشناسی و زیست شناسی مد نظر دانشگاه تبریز قرار دارد.

رئیس دانشگاه تبریز از آغاز پذیرش اولین دوره دانشجو در دانشکده فناوریهای نوین این دانشگاه در مهر ماه 87 خبر داد و گفت: در حال حاضر برای مقطع کارشناسی ارشد سه رشته مکاترونیک، فتونیک و نانوتکنولوژی در دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه تبریز دانشجو پذیرش شده است.

دکتر سرورالدین با اشاره به اینکه منطقه شمالغرب کشور منطقه ای مذهبی، فرهنگی و سیاسی است، خاطرنشان کرد: جای یک دانشکده الهیات و معارف اسلامی در منطقه شمالغرب کشور خالی بود که در حال حاضر با دو رشته فعال در زمینه الهیات و معارف اسلامی در دانشگاه تبریز و راه اندازی رشته های جدید در این حوزه در آستانه راه اندازی اولین دانشکده الهیات و معارف اسلامی شمالغرب کشور هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه تبریز در صدد راه اندازی رشته ها و دانشکده های اشتغالزا و مورد نیاز منطقه شمالغرب کشور است، تاکید کرد: دانشکده صنایع دانشگاه تبریز در حال راه اندازی است. در حال حاضر حوزه مهندسی صنایع در قالب یک گروه آموزشی در دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز فعال است اما شمالغرب کشور منطقه ای صنعتی است در حالی که برای تربیت نیروی انسانی این منطقه ظرفیت کافی وجود ندارد.