تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار اهر جبران عقب ماندگی های شهرستان نحروم اهر را نیازمند همدلی و همکاری متقابل مردم و مسئولان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در اهر، عباس عادلی شهیر ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به عنایت دولت نهم برای توسعه مناطق محروم، تمام مسئولان منطقه برای رفع محرومیت از چهره این شهرستان بسیج شده اند.

وی تصریح کرد: قابلیتها و توانمندیهای شهرستان اهر از نظر جاذبه های تاریخی، فرهنگی، گردشگری برای توسعه صنعت توریسم و منابع معدنی سرشار برای توسعه صنعتی زمینه های مناسبی برای توسعه شهرستان فراهم کرده است.

عادلی در عین حال یادآور شد: نبود منابع مالی و درآمدزایی برای شهرداری و شورای شهر اهر یکی از مهمترین موانع توسعه شهرستان به شمار می آید.

شهردار اهر با اشاره به محدودیتهای فراروی مدیریت شهری اهر از مسئولان استانی خواست مدیریت شهری اهر را در حل معضلاتی چون حاشیه نشینی، تخریب باغات شهرستان و معضل مهاجرفرستی یاری نمایند.

وی تاکید کرد: جمعیت 150 هزار نفری شهرستان اهر برای حل مشکلات شهری خود به خدمات ویژه مسئولان استانی چشم دوخته اند.

دکتر عادلی با تاکید بر عزم مسئولان برای ارائه خدمات مناسب به مردم منطقه یادآور شد: در این راستا هفته گذشته نخستین پارک و شهربازی ارسباران طی 30 سال گذشته در اهر احداث و به بهره برداری رسید.

اکبر نظری، رئیس شورای شهر اهر نیز گفت: در حالیکه یکی از مهمترین منابع درآمدزایی شهرداری عوارض ساخت و ساز است اما اجازه ساخت و سازهای بلند مرتبه در این شهرستان داده نمی شود.

وی خطاب به مسئولان استانی هشدار داد: شورای شهر و شهرداری اهر مجبور است برای تامین هزینه های خود نسبت به فروش املاک و تغییر کاربری اراضی منطقه اقدام نماید.

به گفته نظری در ادامه این روند تمام باغات و زمین های کشاورزی شهرستان اهر تخریب و به اماکن مسکونی تبدیل خواهد شد.

رئیس شورای شهر اهر مهاجرت، فقر و بیکاری را مهمترین معضلات اجتماعی شهرستان اهر عنوان کرد و افزود: متاسفانه شهرستان اهر از جمله مناطقی است که خیل عظیم بیکاران آن را فارغ التحصیلان بیکار تشکیل می دهند.

وی با اشاره به پتانسیلهای بالای منطقه برای توسعه اقتصادی گفت: سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و احداث سردخانه های کشاورزی می تواند ضمن ایجاد اشتغال، توسعه کشاورزی مردم منطقه را فراهم آورد.

نظری همچنین از کندی پروژه دوبانده کردن جاده تبریز - اهر به شدت انتقاد کرد و گفت: این پروژه با وجود گذشت 20 سال از آغاز آن همچنان به پایان خود نرسیده و این درحالی است که به دلیل قدیمی بودن مسیر یاد شده هر سال بسیاری از شهروندان تبریز و اهر بر اثر سوانح جاده ای جان خود را از دست می دهند.