مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان ملی جوانان از برگزاری جشنواره ملی حضرت علی اکبر (ع) به عنوان نخستین جشنواره ملی به منظور معرفی الگوهای برتر جوانان در گروه ها و اصناف مختلف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صادق اکبری الگوسازی جوانان را در کنار سیاستگذاری ، برنامه ریزی و نظارت ، از وظایف سازمان بر شمرد و گفت: سازمان ملی جوانان به عنوان یک ستاد در این زمینه نیز مجاز به اقدام اجرایی نیست . جشنواره ملی علی اکبر (ع) ، در دو مرحله استانی و ملی با مشارکت شبکه سه سیما و به منظور معرفی جوانان برتر در گروه ها و اصناف مختلف و تقویت روحیه اعتماد به نفس و خودباوری جوانان برگزار می شود.

وی فضاهای علمی را عمده ترین فضا برای تقدیر ازجوانان در جشنواره های مختلف عنوان کرد و افزود: جوانی که نمی تواند در عرصه رقابتی کنکور از جمله ده نفر برتر باشد، ناامید خواهد شد. در جشنواره ملی علی اکبر (ع) این معیارها به شکل گسترده تری در قالب 11 محور مخترعین و مبتکرین ، جوانان کار آفرین ، ورزشکاران ، چهره های علمی و دانشگاهی فعالین فرهنی - هنری ، کشاورزی با جوان روستایی ، طلبه و مبلغ جوان ،گروه های خاص و جوانان سرپرست خانواده ، فعالان اجتماعی در حوزه شبکه های جوان ، کارگر جوان و خانواده شهدا پیش بینی شده است.

اکبری نزدیکترین ویترین برای الگوسازی جوانان را صدا و سیما دانست و تصریح کرد: امور اجرایی این جشنواره از سوی شبکه سه سیما انجام می شود و ستاد ساماندهی امور جوانان و شورای هماهنگی تشکل های سراسری در کشور وظیفه شناسایی و رایزنی با دستگاه ها به منظور معرفی 33 جوان برگزیده از هر استان را به عهده دارند. علاوه بر این نظارت بر برنامه به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف و رفع کاستی ها در سال های آتی از سوی سازمان ملی جوانان انجام می شود.

وی قرار گرفتن جوانان برتر این جشنواره به عنوان طرف مشورت مسئولین در زمینه خدمت رسانی را از جمله نقاط قوت این جشنواره بر شمرد و با اشاره به ضرورت معرفی این جوانان به منظور جذب در فعالیت های کشور گفت: مرحله نخست این جشنواره در استانهای کشور برگزار و در مرحله ملی همزمان با دهه فجر از 990 جوان برتر کشور تجلیل می شود که 90 نفر از این گروه ، نماینده جوانان شهیدی هستند که در دوره حیات خود، توفیقات ویژه ای داشته اند.