محمود شالویی مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد با صدور احکام جداگانه دبیر و داوران هفت رشته پانزدهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی جوانان را انتخاب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شالویی رئیس ستاد پانزدهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی جوانان است که شهریورماه در استان گلستان و شهر گرگان برگزار می‌شود. وی در حکمی غلامرضا منتظری مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان گلستان را به عنوان دبیر این جشنواره معرفی کرد. همچنین سعید فلاح‌فر مدیر اجرایی این جشنواره شد.

داوران عبارتند از مصطفی آقامیری، مجتبی محرمی و علی محبوبی صوفیانی نگارگری، احمدوکیلی، طه بهبهانی، غلامعلی طاهری و آذر آل طه نقاشی، منوچهر موغاری و علی ندایی طراحی، طاهر شیخ‌الحکمایی و شاهرخ دیلمقانی مجسمه‌سازی، قباد شیوا، جلال شباهنگی و مهدی رحیمی پوستر و گرافیک، حمیدعجمی، علی تن و محمدتقی فردین خوشنویسی و جواد علیزاده، اردشیر رستمی و بهمن عبدی کاریکاتور.