دکتر ملک سلیمانی مهرنجانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این زمینها متعلق به دانشگاه نیست، افزود: این تفاهم نامه مربوط به آزادسازی زمینهایی است که در ضلع جنوبی پردیس دانشگاه اراک و در جوار جاده اراک - ملایر واقع شده که در اختیار مشاغل کاذب و مزاحم دانشگاه است و با محیط علمی دانشگاه سازگاری ندارند.
رئیس دانشگاه اراک اضافه کرد: اگر مشاغلی مانند کتاب فروشی یا مراکز فرهنگی در این زمینها حضور داشتند مشکلی نبود و مورد استقبال نیز قرار می گرفت اما در این زمینها فضاهایی مانند "گاراژ" و "روغن فروشی" و ... برپا شده است.
دکتر سلیمانی مهرنجانی به مهر گفت: عدم تامین اعتبارات مورد نیاز، علت اجرایی نشدن تفاهم نامه میان وزرای کشور و علوم و مسکن و شهرسازی است.
وی اختصاص متمم بودجه به دانشگاهها، اختصاص اعتبار به پروژه های عمرانی دانشکده های ادبیات و علوم انسانی و فنی مهندسی، تخصیص اعتبار برای خرید تجهیزات و اعطای ردیف استخدام نیروی کارشناسی را از مهمترین نیازهای دانشگاه اراک دانست.
سلیمانی مهرنجانی گفت: کمبود اعتبارات جاری دانشگاه به قدری زیاد شده که از وزیر علوم می خواهیم تا برای جبران کمبود این اعتبارات کمک کند. امسال عنوان شده است که فقط 80 درصد اعتبار جاری دانشگاهها پرداخت می شود و گفته اند که از متمم نیز خبری نیست.
وی با بیان اینکه قطعا دانشگاهها نیازمند متمم بودجه هستند، افزود: دانشگاه اراک در سال 87 قریب به چهار میلیارد تومان کمبود اعتبار جاری دارد.
رئیس دانشگاه اراک یادآور شد: ساختمان دو دانشکده ادبیات و علوم انسانی و فنی مهندسی در دانشگاه اراک در حال ساخت است، دانشکده کشاورزی نیز نوپاست و نیازمند اختصاص اعتبار هستند. همچنین خرید تجهیزات آزمایشگاهی برای این دانشکده ها ضروری است زیرا برای اینکه بتوانیم تحصیلات تکمیلی را توسعه دهیم باید آزمایشگاهها را تجهیز کنیم.
دکتر سلیمانی مهرنجانی با اشاره به پروژه های در حال ساخت و مربوط به طرح جامع دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: مسجد دانشگاه و سالنهای ورزشی و ... برای پیشرفت در ساخت نیازمند اعتبار هستند.