به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: از آنجا که سطح اتوبوسهای تندروی خارجی کاملا با سطح ایستگاه ها یکسان است و پله ای در این اتوبوس ها وجود ندارد معلولان و جانبازان با ویلچر نیزبه راحتی می توانند از این اتوبوس ها استفاده کنند.
وی با بیان این که معلولان نیز شهروندان این شهر هستند و حق دارند مانند سایرین در شهر زندگی و تردد کنند، اظهار کرد: امکان دسترسی و همسطح سازی در اتوبوسهای تندرو، نخستین گام در راستای مناسب سازی وسایل نقلیه عمومی برای معلولان و جانبازان بوده است و در تلاشیم معلولان و جانبازان بتوانند مانند سایر شهروندان از وسایل نقیله عمومی استفاده کنند.
معاون شهردار تهران همچنین در مورد سیستم سرمایشی و گرمایشی متروباس ها، گفت: در اتوبوسهای داخلی گرما و سرما از چند نقطه در کف یا بدنه خارج می شود اما در این اتوبوسها سیستم گرمایشی و سرمایشی کاملا کانالیزه است، به گونه ای که دمای هوا در تمام نقاط اتوبوس به یک اندازه بوده و می توانیم در تمام روزهای سال هوایی معتدل و مناسب را در اتوبوسهای جدید داشته باشیم.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه سیستم سرمایشی این اتوبوسها 46 هزار کیلو کالری هوای سرد بر ساعت و سیستم گرمایشی آنها 32هزار کیلو کالری هوای گرما ایجاد می کنند، گفت: سیستم سرمایشی و گرمایشی این اتوبوسها نسبت به اتوبوسهای ساخت داخل بسیار قوی ترند، به گونه ای که سیستم های گرمایشی و سرمایشی اتوبوس های موجود نهایتا قادر به ایجاد 32 هزار کیلو کالری سرما و 28 هزار کیلو کالری گرما هستند.
وی افزود: اتوبوسهای دوکابین خارجی تمام امکانات رفاهی اتوبوس های مدرن را براساس استانداردهای اروپایی دارا بوده و شهروندان تهرانی می توانند سفری راحت و ایمن را با این اتوبوسها تجربه کنند.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه درهای اتوبوسهای جدید به سیستم مونیتورینگ مجهز است، تصریح کرد: رانندگان اتوبوسها به وسیله سیستم مونیتورینگ درها، سوار و پیاده شدن مسافران را در مونیتوری که مقابلشان قرار دارد می توانند به خوبی ببینند و تمام درها را کنترل کنند تا هنگام باز و بسته شدن درها مشکلی برای مسافران به وجود نیاید.
وی افزود: اتوبوسهای جدید مجهز به سیستم ویدئو هستند که از طریق این سیستم رانندگان می توانند در مانیتور مقابل خود فضای بیرونی پشت اتوبوس را ببینند و با اتوبوسی که 18 متر طول دارد به راحتی بتوانند دنده عقب بگیرند.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: همچنین نشانگرهای دیجیتالی در قسمت جلو و کنار داخل اتوبوس نصب می شوند که ایستگاه ها را کاملا مشخص و موقعیت اتوبوس در هر ایستگاه را نشان می دهند، پیش از رسیدن به هر ایستگاه نام ایستگاه بعدی نیز اعلام می شود تا مسافران خود را برای پیاده شدن در ایستگاه مورد نظرشان آماده کنند.
وی گفت: در حال حاضر این اتوبوسها مراحل آمادهسازی و بازدید نهایی قبل از تحویل را می گذرانند و بزودی فعالیت خود را در ناوگان حمل و نقل شهری تهران آغاز خواهند کرد.