مشهد - خبرگزاری مهر: وزیر صنایع و معادن از مانع تراشی بانکها در پرداخت تسهیلات به بخش صنعت کشور انتقاد کرد و گفت: هدایت نقدینگی به سمت تولید کشور نه تنها تورم زا نیست بلکه ضد تورم نیز است.

به  گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی اکبر محرابیان بعد از ظهر امروز در گردهمایی روسای سازمانهای صنایع و معادن سراسر کشور با بیان این مطلب افزود: راهی که بانکها برای ارائه تسهیلات در پیش گرفته اند، به خیر و صلاح کشور نیست و امیدواریم بانک مرکزی با اصلاح این سیاست غلط، مانع رشد و پویایی صنعت کشور نشود.

محرابیان توسعه صنعتی را پایه رشد اقتصادی کشور خواند و گفت: مهمترین مصوبه هیئت وزیران در سفرهای استانی، مربوط به صنعت و معدن و اجرای طرح آمایش صنعتی و معدنی بوده است .

وزیر صنایع و معادن اظهار داشت: امروز که شاهد رشد و شادابی صنعت در کشور هستیم، باید با شناخت دقیق مشکلات، به رفع آنها بپردازیم چرا که بسیاری از مشکلات در سطح استان قابل حل است .

محرابیان یکی از محورهای فعالیت خود در سمت این وزارتخانه را حوزه معدن عنوان کرد و افزود: در 6 ماه دوم سال گذشته رشد خوب و حیرت برانگیزی را در بخش معدن شاهد بودیم.

وی با بیان این مطلب که بورس ایران در برابر 360 بورس موفق دنیا بالاترین رشد را داشته است، گفت: با بررسی این میزان رشد مشاهده می شود که بیشترین عوامل رشد شاخصهای بورس، شرکتهای فعال در حوزه صنعت و معدن هستند.

وزیر صنایع و معادن کنترل تولید را امری ضروری خواند و افزود: ستاد تولید در وزارتخانه رشد تمامی بخشها را تعیین کرده و مدیران استانی باید با بازدیدهای مستمر از واحدهای صنعتی، به رفع مشکلات و کنترل تولید بپردازند.

محرابیان اظهار داشت: اصول طرح آمایش صنعتی و معدنی کشور، پاسخگوی تمام مشکلات بخش صنعت و معدن کشور است و فعالیتها را در جهت توسعه متوازن و استفاده از تمام پتانسیلهای موجود به خصوص پتانسیلهای مردمی و تکمیل زنجیره تولید هدایت می کند.

وی بسیاری از مشکلات موجود در بخش صنعت و معدن را ناشی از عدم تخصص و توان کارشناسی در واحدهای صنعتی خواند و گفت: اجرای پروژه های تدوین شده در طرح آمایش صنعتی و معدنی کشور به افراد واجد شرایط و متخصص واگذار می شود.