سرهنگ تقی ایروانی درگفتگو با مهر گفت: معادل 82 درصد عرصه های منابع طبیعی کشور تحت کنترل حفاظتی و نظارت یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری قرار دارد و اقدام نسبت به تخریب این منابع در سطح کشور با برخورد قانونی برای عاملان همراه است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در خصوص تخریب منابع طبیعی در حاشیه جاده های احداثی کشور بیان کرد: طبق توافقات انجام شده با وزارت راه و ترابری برای ایجاد استراحتگاه و یا سالنهای پذیرایی در حاشیه جاده ها، مجوزهای لازم بر مبنای موقعیت جاده ها صادرشده است.
وی با بیان اینکه تخلفات درعرصه های منابع طبیعی روزانه گزارش داده می شود، افزود: طبق گزارشات واصله به سازمان بلافاصله تشکیل پرونده رسیدگی به تخلفات برای عامل و یا عاملان صادر می شود و بی درنگ نسبت به خروج متخلفان ازعرصه های منابع طبیعی و نیز جنگلها و مراتع اقدام می شود.
ایروانی سطح جنگلها در کشور را معادل حدود 14 میلیون هکتارخواند و گفت: در سال 85-86 تشکیل پرونده های تخلفات شامل تخریبها، تصرفات و قاچاقها و سایر مواردی از این قبیل بالغ بر 19 درصد کاهش یافت و پیش بینی می شود امسال تشکیل پرونده ها و جرائم به 38 تا 40 درصد کاهش یابد.
وی با تاکید بر مدیریت خشکسالی در منابع طبیعی خاطر نشان کرد: مدیریت شرایط خشکسالی جهت عبور از بحران مقوله ای مهم و ضروری است و هم اکنون وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مدیریت لازم را در ارتباط با خشکسالی، آتش سوزی ها و نیز مشکلات ناشی از قاچاق چوب در این عرصه ها به انجام می رسانند.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به عدم قاچاق علنی چوب تصریح کرد: با تشدید مجازاتها و مسلح نمودن نیروهای یگان سازمان، قاچاق چوب به صورت علنی دیگر وجود ندارد، ضمن اینکه با هماهنگی دادسراها در استانهای گیلان و مازندران و تشدید برخوردها با متخلفان هزینه های قاچاق چوب را برای آنان افزایش داده ایم.