دكتر محمدرضا نعمت اللهي دبير كنفرانس بين المللي علوم و فنون هسته اي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر گفت: كنفرانس بين المللي علوم و فنون هسته اي با داشتن ابعاد گسترده اي از جهت تنوع شركت كنندگان داخلي و خارجي، تعدد موضوعات كنفرانس، برگزاري نمايشگاه تخصصي از دستاوردهاي فناوري هسته اي در ايران و برگزاري كارگاههاي آموزشي متعدد كه در اين كارگاهها كارشناسان رشته هاي مختلف هسته اي درزمينه كاربردهاي علوم وفنون هسته اي به بحث و بررسي مي پردازند، منحصر به فرد است.
دبير كنفرانس بين المللي علوم و فنون هسته اي افزود: هدف از برگزاري اين كنفرانس ارائه دستاوردهاي صنعت هسته اي بين متخصصان داخل و خارج از كشور و همچنين آشنايي متخصصان هسته اي در ايران با ديگر كشورهاست. با توجه به نيازهاي گسترده زندگي امروزي به تكنولوژي هسته اي از نقطه نظركشاورزي، صنعت، پزشكي و محيط زيست اينگونه كنفرانس ها به عنوان بستري مناسب براي نيل به اين اهداف است و در اين راستا اولين كنفرانس بين المللي علوم و فنون هسته اي نهادينه كردن اين كنفرانس را جزء اهداف اصلي خود آورده است. ما مي خواهيم اين كنفرانس هر 2 سال يكبار برگزار شود و فردا ميزبان بعدي اين كنفرانس با توافق ديگر همكاران مشخص خواهد شد.
استاد مهندسي هسته اي دانشگاه شيراز افزود: در اولين روز اين كنفرانس مقالات در 5 نشست موازي ارائه شد و دانشمندان علوم و فنون هسته اي نظرات خود را ارائه دادند.
وي در خاتمه گفت: با توجه به نيازهاي گسترده بشر امروزي و رو به رشد بودن علوم هسته اي كه پديده اي به روز است، محققان و دانشمندان دانشگاهها و صاحبان صنعت را به همكاري مي طلبد تا با تكيه بر دو بازوي علم و تجربه نيازهاي زندگي بشر امروز در اين زمينه را فراهم نمايند و اميدواريم در اين زمينه به خودكفايي لازم برسيم.
كنفرانس بين المللي علوم و فنون هسته اي تا دهم ارديبهشت ماه در دانشگاه شيراز پي گيري مي شود.