وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در حوزه های فرهنگ و هنر سهم نخبگان نادیده گرفته می شود، گفت: باید بتوانیم در تعریفهای جدید سهم نخبگان حوزه های فرهنگ و هنر را برجسته تر تعیین کنیم تا این افراد به سهم شایسته تر و به حق خود دست پیدا کنند.

محمد حسین صفار هرندی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره استفاده از نخبگان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: کار در امور فرهنگی و هنری باعث می شود جریان نخبگی خود را بروز دهد و افرادی که در این عرصه فعالیت می کنند دارای رگه هایی از نخبگی هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: اما استفاده از نخبگان به معنای آنچه در بنیاد ملی نخبگان مد نظر است، باید با فراهم شدن امکانات و زمینه های مناسب در وزارت فرهنگ و ارشاد از این پس گسترده تر شود.

وی با اشاره به مصوبات اخیر هیئت دولت در رابطه با نخبگان به مهر گفت: آنچه در ارتباط با نخبگان به تازگی در هیئت دولت به تصویب رسید بخشی از آن مانند ارتباط دادن نخبگان با بدنه سازمانهای دولتی حالت نمادین دارد و بخش دیگر باعث می شود که راهکارهای حضور نخبگان در دستگاههای اجرایی به عنوان کارشناسانی قوی فراهم شود.