به گزارش خبرنگار مهر ، غلامحسین نجابت مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران امروز در مراسم امضای این موافقتنامه در تهران با بیان اینکه این نیروگاه نیاز تمام مجتمع های پتروشیمی درعسلویه را تامین می کند، اظهار داشت: نیروگاه پتروشیمی دماوند با ظرفیت تولید 1900 مگاوات برق و 3 هزار و 160 تن در ساعت بخار یکی از بزرگترین نیروگاههای شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که برق و بخار مورد نیاز طرحهای پتروشیمی در منطقه عسلویه را تامین خواهد کرد.
معاون وزیر نفت در ادامه مجموعه سرمایه گذاری پیش بینی شده برای این طرح را 1.2 میلیارد یورو ذکر کرد و افزود: پیش بینی می شود کل نیروگاه در مدت 5 سال ساخته شود، ضمن اینکه اولین فاز آن بر اساس پیش بینی های صورت گرفته تا 2 سال آینده به تولید می رسد.
وی سرمایه گذاری مورد نیاز برای هر فاز را 300 میلیون یورو اعلام و خاطرنشان کرد: این پروژه در سه سال پیش بینی شده که از فاز اول 320 مگاوات برق تولید خواهد شد.
به گفته نجابت، پیش بینی شده است مازاد برق تولیدی از این نیروگاه به شبکه برق سراسری تزریق شود.
درادامه این مراسم همچنین جلیل ابراهیم پور مدیر طرحهای پتروشیمی با بیان اینکه در فازدوم عسلویه 22 واحد پتروشیمی ساخته می شود، اظهار داشت: مجموعه سرمایه گذاری در این فاز بیش از 14 میلیارد دلار برآورد شده است.
وی با بیان اینکه پتروشیمی دماوند مسئول اجرای طرح یوتیلیتی شده است، اظهار داشت: این واحد تامین کننده حدود 1900 مگاوات برق و 3 هزار و 160 تن بخار در ساعت برای مجتمع های پتروشیمی عسلویه است.
به گفته ابراهیم پور، این قرار داد با مشارکت 80 درصد شرکت مپنا و 20 درصد شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نظر گرفته شده است.
موسی رفان مدیر پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا) نیز در سخنانی گفت: فاز اول این واحد نیروگاهی با سرمایه گذاری 200 میلیون یورو اجرایی می شود و امیدواریم تا 2 سال آینده برق را در فاز اول تولید کنیم .
وی افزود: امیدواریم تا 6 ماه آینده قرار داد برق و بخار را با شرکت ملی صنایع پتروشیمی نهایی کرده و تامین مالی تولید پروژه را انجام دهیم.
رفان با بیان اینکه این پروژه بزرگترین طرح سرمایه گذاری نیروگاهی در ایران است ، اضافه کرد: سرمایه گذاری صورت گرفته در این طرح دو برابر پر هزینه ترین پروژه بخش برق کشور ( نیروگاه پره سر) است.
به گزارش مهر ، چندی پیش تفاهمنامه ای بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا ) مبنی بر مشارک در تولید برق و بخار مورد نیاز طرحهای فاز دوم پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پارس در قالب ساخت تملک و بهره برداری ( BOO ) به امضا رسیده بود.