دکتر محمد فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: از این پس باید یکی از ارگانها از جمله جهاد دانشگاهی، وزارت علوم یا وزارت بهداشت یا ارگانی جدید اقدام به اجرایی شدن نمایه سازی ملی کند.
وی با بیان اینکه در کشورمان مکانیسمی برای نمایه سازی مقاله های علمی وجود ندارد، گفت: البته تعدادی از پایان نامه ها توسط مرکز اسناد ملی از سالها قبل نمایه شده است. همچنین جهاد دانشگاهی فعالیتهایی را در زمینه دسته بندی مقالات علمی (نمایه کردن) شروع کرده یا کتابخانه منطقه ای شیراز نیز در این زمینه فعالیتهایی کرده است.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور افزود: برای اینکه بتوانیم نمایه سازی بخشی از فعالیتهای علمی تحقیقاتی را به صورت ملی درآوریم با مراکزی که در این زمینه دغدغه دارند نشستهایی برگزار شده تا پروپزال طرح تهیه شود و یک مجری برای آن تعیین شود تا با همکاری همه این مراکز یک برنامه ملی نمایه سازی مقاله های علمی کشور شکل بگیرد.
محمد فرهادی با بیان اینکه سرعت تولید علم در کشور می تواند بیشتر از وضع موجود باشد به مهر گفت: باید سرمایه گذاری و توجه بیشتری در عرصه علمی صورت گیرد.
وی افزود: وزارتخانه های علوم و بهداشت در زمینه مدیریت علمی کشور مسئول هستند و صندوق حمایت از پژوهشگران نیز پژوهشگر محور است و از تحقیق و پژوهش و ... حمایت می کند تا سرعت تولید علم در کشور بیشتر شود.