نيكوتر آن است كه لقب سيدالشعراي انقلاب اسلامي را براي زنده ياد اميري فيروزكوهي محفوظ نگاه داريم .

به گزارش خبرنگار ادبي " مهر" علي معلم دامغاني كه عصر پنج شنبه در مراسم " دو آسمان ، دو كبوتر ، تجليل از دو شاعر فقيد نصرالله مرداني و حسن حسيني " سخن مي گفت ، با بيان اين مطلب افزود : نصرالله مرداني شاعري والا و انديشمند بود و حسن حسيني ذوق خود را با مطالعات وسيع در حوزه بيدل شناسي و معارف آن آميخت .
معلم گفت : نمي دانم چرا نصرالله مرداني برداشت ها و دريافت هاي خود را از حافظ و شعر او مكتوب نكرد و از اين كار اجتناب مي كرد ، به اعتقاد من او حافظ را خيلي دقيق و عميق شناخته بود .
قابل ذكر است كه  حسن حسيني توسط عده اي از شاعران و مسئولان واحد ادبيات حوزه هنري سيدالشعراي انقلاب لقب گرفته است ، همچنين ويژه نامه اي با اين عنوان منتشر شده است كه در برنامه فوق ، در بين حضار توزيع شد.
در اين نكوداشت ، محمود شاهرخي ، حسام الدين سراج و تني چند از چهره هاي ادبي و هنري درباره مرداني و حسيني سخن گفتند ، سپس احمد عزيزي شعري قرائت كرد و در ادامه دو فيلم از نصرالله مرداني و حسن حسيني به نمايش در آمد.
در اين نكوداشت ادبي ، محمد رضا سرشار( رضا رهگذر ) ، حميد هنرجو ،  سهراب هادي ، علي رضا قزوه ، هادي سعيدي كياسري ، سيمين دخت وحيدي ، عباس براتي پور ، محمد علي گوديني ، عبدالجبار كاكايي ، امير علي مصدق ، ابوالقاسم حسينجاني ، اكبر بهداروند ، حسين اسرافيلي و جمع زيادي از اهالي فرهنگ و هنر حضور يافته بودند.
گفتني است در اين نكوداشت كه به منظور تكريم نام و جايگاه ادبي  شاعران نوسفر انقلاب اسلامي برگزار شد ، هيچ نامي از عزيزالله زيادي ، خالق " خون فرات " و چهره شناخته شده ادبيات عاشورايي و انقلاب اسلامي برده نشد. عزيزالله زيادي نيز از شاعراني است كه به تازگي بدرود حيات گفته است و فاصله بيماري و مرگ وي ، كمتر از سه روز بود.