زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: حدود‪۵۰ ‬ درصد واحدهای مسکونی روستایی و شهری این استان فاقد استانداردهای فنی لازم در ساخت و ساز است.

باران هاشمزهی در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان اظهار داشت: این مسئله، لزوم مقاوم ‌سازی و رعایت اصول ایمنی و استاندارد در بخش مسکن را دوچندان کرده است.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی سیستان و بلوچستان، مقاوم ‌سازی واحدهای مسکونی و افزایش سهم تعاونی‌های مسکن در ساخت و ساز با به کارگیری مکانیزم حرفه ‌ای ‌سازی تا سطح ۳۰‬ درصد را از جمله اقدامات دولت در بخش مسکن سیستان و بلوچستان برشمرد.

وی افزود: هم اکنون تعاونی‌های بخش مسکن حدود ۱۰‬ درصد در ساخت و سازهای این استان نقش دارند.

هاشمزهی پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به مستأجران کم درآمد سالانه برای دو هزار واحد، ساخت و عرضه مسکن اجاره ‌ای برای گروههای کم درآمد، تسهیلات مسکن کوچک و مقاوم ‌سازی، تولید و عرضه مسکن مطابق الگوی طرح جامع مسکن سالانه چهار هزار واحد و آموزش نیروهای دست اندرکار مسکن را از دیگر برنامه‌های دولت در این بخش ذکر کرد.

وی سهم ساخت مسکن در سیستان و بلوچستان برای سال گذشته را ‪ ۵۸‬هزار و ‪۸۰۰‬ واحد عنوان کرد و گفت: این سهم در استان به طور کامل محقق شده است.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حدود ‪ ۲۷‬هزار واحد مسکونی از این سهمیه در قالب طرح مسکن مهر به گروههای نیازمند اختصاص یافته است.

باران هاشمزهی تأکید کرد: حل مشکلات کمی و کیفی بخش مسکن از رویکردهای مهم و اولویت دار دولت به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: پوشش نیازهای مسکن برای افراد نیازمند و همچنین ارتقاء سطح کیفی ساخت و سازها از اهداف و برنامه‌های دولت است.

سیستان و بلوچستان سال گذشته رتبه نخست اجرای طرح مسکن مهر در کشور را کسب کرد.

طرح مسکن مهر با همکاری مسکن و شهرسازی و اداره کل تعاون در استانها با واگذاری زمین بدون احتساب قیمت آن و به شکل ارائه زمینهای اجاره ‌ای ‪ ۹۹‬ساله به گروههای کم درآمد در قالب چند نوبت تسهیلات کم بهره برای ساخت و ساز اجرا می‌شود.