جوانان بزهكار قرباني نابسامانيهاي اجتماعي ، اقتصادي جامعه و بي توجهي برنامه ريزان كشور هستند و اين امر توجه ويژه به اين قشر را در جامعه مي طلبد .

مدير كانون اصلاح و تربيت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : برآورده نشدن نيازهاي عاطفي و اقتصادي يكي از عواملي است  كه امروزه درصد بسياري از جواناني را راهي زندان و كانون اصلاح و تربيت مي كند و  متاسفانه  اين  چنين عواملي در بين بسياري از خانواده ها  مشاهده مي شود .

منصور مقاره عابد ادامه داد : زماني كه نيازهاي معقول جوانان در محيط خانواده  و از سوي والدين تامين نشود و جامعه و مسوولان توجهي به خواسته ها و تمايلات آنان نكنند زمينه براي بروز رفتارهاي ناهنجار در وجود آنان شكل مي گيرد و درنهايت جوان به سمت كارهاي خلاف سوق داده خواهد شد .

وي با بيان اينكه امكان مراقبت از مجرمين پس از خروج از زندان وجود ندارد،  افزود : نبود مراكز ويژه  براي مراقبت از جوانان بزهكار و همچنين عدم برنامه ريزي از سوي مسوولان باعث شده تاجوانان بزهكار پس از خروج از كانون فضاي مناسبي براي بروز استعدادهاي خود نداشته باشند و همين امر عاملي براي بازگشت دوباره آنان به كانون اصلاح و تربيت مي شود .

وي گفت : جوانان با وضعيت قبل از ورود به  زندان و حتي در شرايطي نا مناسب تر از گذشته به جامعه باز مي گردند بدون اينكه شرايطي براي مراقبت از آنان براي جلوگيري از ورود مجدد آنان به كانون فراهم باشد .

مقاره عابد با اشاره  به اينكه كانون اصلاح و تربيت  را نبايد زندان تلقي كنيم ،  تصريح كرد : متاسفانه در جامعه كنوني علاوه بر اينكه اكثريت مردم كانون اصلاح و تربيت را به عنوان زندان ياد مي كنند ، جواني كه مدتي در اين مركز نگهداري شده باشد را هميشه به عنوان يك بزهكار مي شناسند.

مدير كانون اصلاح و تربيت خاطر نشان كرد : وزرات آموزش و پرورش ، سازمان فني و حرفه اي و وزارت كار و امور اجتماعي و تمامي سازمانها و ارگانها مي بايست به طرق مختلف راهكارهاي مناسبي را جهت مراقبت از جوانان بزهكار ارائه كنند.