هرگز به دنبال اسم خاصي براي موسيقي ام نبوده ام و معتقدم كاري كه مي كنيم بايد به سطح قابل قبولي از لحاظ زيبايي شناسي برسد،حالا اينكه اسمش تلفيقي باشد يا نه ، چندان فرقي نمي كند.

 

كيوان ساكت در گفتگو با خبر نگار موسيقي مهر،  ضمن  بيان  اين مطلب افزود:  تعاريف در ايران جايگاهي ندارند و ما به محض اينكه ببينيم تاري در كنار پيانو قرار گرفته است ، به آن   مي گوييم موسيقي تلفيقي ، اما موسيقي تلفيقي ، موسيقي فرهنگ ها وملل مختلف است  و من به هرحال از اين  كه توانسته ام  افق هاي جديد را در نوازندگي ساز هاي ايراني به خصوص  تار گسترش دهم ، احساس رضايت مي كنم.
ساكت در مورد شيوه هاي نوين تار و سه تار نوازي اش  گفت:  قبل از من ، در ايران ،  آقاي حسين عليزاده  تحولاتي را در  مضراب و پنجه  و تكنيك هاي تار  به وجود آوردند و نگرش خاص خودشان را داشتند و قبل از ايشان هم استاد وزيري  تحول كلي در تار نوازي  ايجاد كرد ، تغييراتي مثل استفاده از آكوردهاي چند صدايي  در تار، مضراب هاي مختلف، استفاده از تمام پوزيشن هاي ساز كه تا آن زمان قابل استفاده نبود و اضافه كردن يك  قسمت ديگر به ساز كه وسعت ساز را بيشتر كند و در اين چند لحظه نمي گنجد كه درباره وزيري و كارهايش صحبت كنيم. اما كاري كه من كردم اين بود كه يك سري مضراب هاي خاص به ساز اضافه كردم ، مضرا ب هايي كه تا قبل از من يا رايج نبود يا خيلي كم رايج بود،  همچنين در نگرش تكنيكي ساز   تحول كلي  به وجود آوردم و قابليت هاي تار را به همه نشان دادم و ثابت كردم كه با اين ساز ملي و خوش صدا مي توان  قطعات جهاني  را كه  براي سوليست هاي پيانو، ويولن، فلوت و يا گيتار نوشته شده است ، با تار اجرا كرد .  در موارد مختلف موسيقي كشورهاي مختلف را زده ام از هند و ايران و آذربايجان گرفته تا موسيقي هاي جيپسي و باروك و رمانتيك و مي توانم بگويم  تمام قطعاتي كه ملوديك بوده است را با تار اجرا كرده ام و تا به حال  هم با كمترين محدوديت مواجه بوده ام .
وي افزود: به نظر من تار سازي است كه بايد با يك سونوليته جديد به دنيا  معرفي شود و دنيا هم از آن لذت مي برد .  تا به حال در تمام كشورهايي كه بوده ام از اين ساز استقبال كرده اند و از اينكه آهنگ هاي آشنا ي موسيقيدان هاي بزرگ و غربي  را با لهجه و لحن شرقي مي شنوند، بسيار استقبال مي كنند . 
ساكت در ادامه خاطر نشان كرد:   بايد بگويم كه  در دنياي امروز  به موسيقي  شرق بسيار توجه مي شود و حتي در بعضي موارد از سازها ي شرقي  هم استفاده مي شود و آهنگسازاني مثل " دوروسي"  و " راول"  حتي به گام هاي شرقي رجوع مي كنند.  اما من فكر مي كنم كه  هر كسي بايد  به اين موسيقي و هنر،  مطلب جديدي را  اضافه كند و موجبات رشد و ترقي آن را فراهم آورد.