خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان لرستان گفت: تاکنون چهار میلیارد و 581 میلیون ریال یارانه به متقاضیان بنگاههای زودبازده و کار آفرین در این استان پرداخت شد.

غلامعباس مهری در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: این میزان اعتبار به 66 بنگاه زودبازده و کار آفرین لرستان اختصاص یافته است.

وی یادآور شد: تاکنون پرونده 550 بنگاه زودبازده و کارآفرین این استان برای دریافت یارانه سود تسهیلات بررسی شده اند که پس از بررسی و اعلام نظر به صندوق مهرامام رضا (ع) معرفی خواهند شد.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان لرستان با اشاره به شرایط اعطا یارانه به بنگاه های زودبازده، عنوان کرد: یارانه فقط در اختیار افرادی که از محل بنگاه های اقتصادی زودبازده وام دریافت کرده و به تعهدات خودعمل کرده اند، پرداخت می شود.

مهری در خصوص مراحل اعطای یارانه، خاطرنشان کرد: پرونده متقاضی پس از تکمیل مدارک به کمیته یارانه ارجاع و پس از بررسی و مطابقت با قوانین به شرط کسب امتیاز نسبت به پرداخت یارانه اقدام می شود.