رمضان رویین تن در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به شرایط خشکسالی امسال، کشت ذرت در استان کرمانشاه با 600 هزار تن ذرت سیلیویی و 500 هزار تن ذرت دانه ای نسبت به سال قبل افزایش نشان می دهد.
وی با اشاره به اقدامات این سازمان در برابر تاثیرات مخرب خشکسالی گفت: آبرسانی به باغات، عشایر و دام ها به میزان روزانه 900 هزار لیتر، تامین انواع لوله، احداث و تعمیر 416 باب استخر، راه اندازی 119 ایستگاه پمپاژ، لایروبی پنج رشته قنات، تجهیز 9 حلقه چاه، لایروبی 42 سراب و چشمه از جمله اقدامات ضروری این سازمان برای مقابله با تاثیرات مخرب خشکسالی در سال جاری بوده است.
روئین تن با اشاره به اقدامات سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه جهت تامین علوفه مورد نیاز عشایر و روستاییان نیز خاطر نشان کرد: خرید و توزیع به صورت یارانه ای 50 هزار تن کنسانتره، 20 هزار تن سبوس، 10 هزار تن یونجه و 30 هزار تن جو وارداتی از جمله اقدامات این سازمان برای تامین علوفه مورد نظر دامهای عشایر استان بود به گونه ای که تا آخر آبان ماه هیچ مشکلی از نظر تامین علوفه نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: تا کنون 21 هزار و 430 راس دام مازاد دامداران و عشایر استان توسط سازمان جهاد کشاورزی خریداری شده و کلیه فعالیتهای ضروری ویژه خشکسالی نیز توسط دامپزشکی صورت گرفته است.
روئین تن با اشاره به پرداخت نشدن اعتبارات خشکسالی استان گفت: سهم استان کرمانشاه از دور اول و دوم تخصیص غرامتهای ناشی از حوادث خشکسالی 44 میلیارد تومان بوده که متاسفانه تا کنون تنها 3/4 درصد آن توسط بانکهای عامل پرداخت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: وجود خشکسالی شدید وسرمازدگی در زمستان گذشته متاسفانه خسارات زیادی را به باغداران استان وارد کرد که در صورت تخصیص کامل خسارات در نظر گرفته شده به استان شاید بتوان با برنامه ریزی صحیح بخشی از آن را جبران کرد.