تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۴

مسلمانان موریتانی معتقدند که شب قدر در دهه آخر ماه مبارک رمضان قرار دارد و به احتمال قوی شب بیست و هفتم، شب قدر است که در این شب تا صبح بیدار بوده و با شب زنده‌داری، عبادت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میدل ایست آنلاین، ماه مبارک رمضان در موریتانی ماه عبادت و توبه به شمار می‌رود. مسلمانان از چند روز پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به استقبال این ماه می‌روند و خود را برای این ایام آماده می‌کنند. مردم این کشور سعی می‌کنند از جو معنوی و ایمانی این ماه جهت همبستگی و تسامح بهره‌مند شوند.

ماه مبارک رمضان در میان موریتانی ماه عبادت است و غیرمسلمانان نیز مانند مسلمانان به استقبال این ماه می‌روند. آنها بر اساس توان مالی خود مواد غذایی می‌خرند و نیازهای خود را برطرف می‌کنند.

پیش از رسیدن ماه مبارک رمضان مسلمانان به بازار می‌روند و مواد غذایی می‌خرند و آنچه را که در طول ماه نیاز دارند خریداری می‌کنند.

با وجود غذاهای سنتی متداول در ماه مبارک رمضان، وعده‌های افطار و سحر از تنوع ویژه ای برخوردار بوده و اهمیت بسیاری دارد.

آنها با خرما و سوپ جو یا گندم و همچنین ذرت و باقالی سودانی افطار می‌کنند. اما در وعده سحر آنان بیشتر برنج و شیر و گوشت در کنار سوپ و انواع حبوبات و ذرت می خورند. خوردن سوپ شیر از بهترین غذاهای آنان به شمار می رود که پس از آن چای سبز می نوشند.

موریتانی در ماه مبارک رمضان در شب قدر، شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان به مکانهای خاصی می‌روند و در چادرهایی که برپا کرده اند، جمع می شوند و دعا و قرآن می خوانند. ختم قرآن در میان مردم موریتانی فرصتی مناسب برای رجوع به عادتها و سنتهای دیرینه دینی آنان به شمار می‌رود که ختم قرآن آنها باعث رحمت و مغفرت آنان می‌شود.

بر اساس دیدگاههای مسلمانان موریتانی شب قدر در یکی از شبهای دهه آخر ماه مبارک رمضان واقع شده است. اما بیشتر آنها شب بیست و هفتم را شب قدر می‌ دانند و به شب زنده‌داری و بیداری و عبادت می‌پردازند. برخی از آنان در دهه آخر ماه مبارک رمضان در مساجد این کشور معتکف می‌شوند.