پژوهشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی "ابن سینا" از دانشجویان نخبه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی جهت انجام پروژه های تحقیقاتی دعوت به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد مهدی آخوندی - رئیس پژوهشکده ابن سینا با اعلام این موضوع گفت: دانشجویان نخبه کارشناسی ارشد و دکتری می توانند از کتب، تجهیزات و امکانات پژوهشکده جهت انجام پروژه های تحقیقاتی خود استفاده کنند.

رئیس پژوهشکده ابن سینا خاطرنشان کرد: این تصمیم در راستای مصوبه اخیر هیئت دولت مبنی بر استفاده نخبگان از آزمایشگاهها و کارگاه های دولتی و فراهم کردن تسهیلات برای آنها اتخاذ شده است.

وی با اعلام آمادگی حمایت از نخبگان سراسر کشور اظهار داشت: در راستای کمک به تولید و پیشرفت علم و با توجه به هزینه بر بودن پروژه های تحقیقاتی و محدودیت دسترسی دانشجویان به تجهیزات لازم که سبب کندی فعالیت نخبگان می شود این پژوهشکده حمایت از آنان را فراهم می کند.

آخوندی از اتمام 69 پایان نامه تخصصی کارشناسی ارشد و دکتری در پژوهشکده ابن سینا خبر داد و افزود: در حال حاضر نیز 46 پایان نامه تخصصی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در این پژوهشکده در حال اجرا است.

بر اساس این گزارش، پژوهشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی "ابن سینا" فعالیت خود را از سال 78 آغاز کرده و هم اکنون دارای سه مرکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی تولید مثل، آنتی بادی منوکلونال و نانوتکنولوژی زیستی و یک مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر است. انجام طرحهای تحقیقاتی بیوتکنولوژی با محوریت تولید مثل و سرطان از جمله حوزه های کاری این مجموعه اعلام شده است.