به گزارش خبرگزاري مهر، مدير عامل شركت ملي صنايع مس ايران در آستانه برپايي " نخستين همايش بين المللي مواد دير گداز با اعلام اين خبر افزود: توسعه همه جانبه مجتمع مس سرچشمه ، طرح ايجاد كارخانه تغليظ واقع در معدن مس "ميدوك" ، ايجاد كارخانه هاي ذوب خاتون آباد و نيز مراحل اجرايي كارخانه فرآوري و توليد كنسانتره معدن مس سونگون آذربايجان شرفي، از جمله طرحهايي است كه در سه ماه نخست امسال به بهره برداري مي رسد.
مراد عليزاده با اشاره به نقش مهم و اساسي مواد ديرگداز در صنايع مس اظهار داشت: به غير از مواد اوليه كه در بخش هاي مختلف فراوري مس استفاده مي شود، "مواد ديرگداز" و "نسوز" ، در واحد ذوب و ريخته گري مس سرچشمه نقش مهمي را ايفا مي كنند.
وي گفت: از آنجايي كه مواد ديرگداز نقش اساسي و زيربنايي را در صنايع بزرگ كشور، از جمله صنايع مس بر عهده دارند، برپايي نخستين همايش بين المللي مواد ديرگداز علاوه بر اينكه نگاه جديدي را در بحث اقتصادي، تكنولوژي ، فن آوري و مسايل زيست محيطي مواد دير گداز روشن مي سازد، سبب ايجاد همگرايي در جهت اصلاحات و بهبود تكنولوژي در صنعت ديرگداز كشور خواهد شد.
وي اضافه كرد: مهمترين مساله در توليد صنعت مس كاهش قيمت تمام شده و جلوگيري از آلودگي هاي زيست محيطي است كه برگزاري اين كنرانس مي تواند در جهت ساماندهي تامين و توسعه مواد ديرگداز و صنعت ريخته گري ، موثر بوده و بسياري از مشكلات فعلي را از پيش پاي اين صنعت بردارد.
مدير عامل شركت ملي صنايع مس ، بازاريابي محصولات در خارج كشور را مستلزم ارتقاي كيفيت محصولات داخلي دانست و تصريح كرد: استراتژي توسعه صادرات در كشور ، تنها زماني حاكم مي شود كه شركت هاي ما بتواند با كمپاني هايي كه از نظر تكنولوژي قادرند قيمت تمام شده كمتري را به مشتريان عرضه كنند، رقابت كرده و براي دستيابي به اين راه بايد به دنبال تغيير تكنولوژي باشيم.