داود علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: در حال حاضر، بیمارستان تامین اجتماعی امام خمینی (ره) با 160 تختخواب و 140 تخت فعال در اراک، بیمارستان تامین اجتماعی شازند با 53 تخت فعال و بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه با 100 تختخواب و 78 تخت فعال و پنج درمانگاه در سطح استان به امر درمان بیماران مشغول هستند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه رضایتمندی مراجعه کنندگان از اصول کاری تامین اجتماعی است، گفت: در نظرسنجیهای به عمل آمده از بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای تامین اجتماعی استان، رضایتمندی از این مراکز در بخش بستری 92 درصد و در بخش درمان سرپایی 75 درصد اعلام شد.
وی افزود: ازدحام بیش از حد و بالا بودن میزان مراجعات کاذب در بخش درمان سرپایی از عمدهترین دلایل نارضایتی مردم از بخش درمان سرپایی است.
علیمحمدی تعداد مراجعات سال گذشته بیماران به مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی استان را دو میلیون و 800 هزار بار عنوان کرد و ادامه داد: جذب پزشک متخصص برای شهرستان شازند، نبود پزشک گوش و حلق و بینی و کمبود رادیولوژیست در استان از معضلات اصلی این مدیریت است.
وی با اشاره به بهبود وضعیت درمان استان طی سه سال اخیر گفت: راه اندازی سیستم شماره دهی تلفنی، جذب متخصص قلب برای بیمارستان امام خمینی (ره) بعد از گذشت سه سال، افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران بیمارستانها همچون نصب تلویزیون، یخچال، ایجاد سیستم تهویه مناسب در تمام اتاقها، ارائه غذا و امکانات مناسب برای همراهان بیمار، افزایش تختهای بخش مراقبتهای ویژه، تهیه دستگاه سی تی اسکن، اجرای طرح پزشک خانواده، طرح کارت هوشمند سلامت و ... از عمدهترین موفقیتهای تامین اجتماعی دولت نهم در استان مرکزی در امر بهداشت و درمان است.