به گزارش خبرنگار مهر، علی قطب الدینی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، از برگزاری اولین همایش دو روزه تعاونی های آموزش و پرورش خبر داد و گفت: از اتحادیه تعاونی های استانهای کشور دعوت به عمل آمد تا در این همایش به منظور مطرح کردن شفاف انتظارات و مطالبات جامعه فرهنگی شرکت کنند.
وی محور اصلی این همایش را تحقق استانداردها دانست و افزود: در گام اول مقرر شد که واحدهای تولیدی، تجاری و صنعتی سراسر کشور شناسایی شوند تا از این طریق زمینه بهره وری بیشتر تعاونی های فرهنگیان فراهم شود.
مدیرکل اداره کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش ادامه داد: واحدهای تجاری و صنعتی که قابلیت رقابت دارند، می توانند کالاهایشان را با قیمت و کیفیت مناسب در تعاونی های ما به فروش برسانند.
قطب الدینی با اشاره به اینکه طی دیروز و امروز 18 استان نشستی را با واحدهای تجاری و صنعتی در زمینه های مختلفی همچون شناسایی محصول، میزان و نحوه سرمایه گذاری برگزار کرده اند، اظهار داشت: پیش بینی می کنیم تا پنج شنبه هفته جاری نشست فوق در همه استانهای کشور برگزار شود که این امر گام مهمی در جهت توسعه تعاونی های رفاهی فرهنگیان و ارتقای وضع موجود تعاونی های مصرف آنها همگام با استاندارد سازی قیمت ها و کیفیت ها خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: واحدهای تجاری و تولیدی که موفق به شرکت در نشست های استانی نشده اند می توانند با شرکت همایش دو روزه تعاونی های فرهنگیان نسبت به ارتقا دانش خود همراستا با سایر استانها اقدام کنند.
سبد کالای فرهنگیان هنوز توزیع نشده است
مدیرکل اداره کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش همچنین از توزیع یک میلیون و 560 هزار بن سبد کالای ماه رمضان بین فرهنگیان خبر داد و افزود: اگرچه 60 درصد اقلام توسط وزارت بازرگانی تامین شده ولی توزیع اقلام سبد فوق با مشکلاتی مواجه است که وزارت بازرگانی باید پاسخگوی آن باشد.
وی با اظهار امیدواری مبنی براینکه وزارت بازرگانی در آینده نزدیک 40 درصد باقیمانده اقلام را نیز در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد، درخصوص زمان توزیع کامل کالاها پاسخی نداد.
ارائه وام 30 میلیونی به فرهنگیان بازنشسته تهرانی
قطب الدینی افزود: در استان تهران که حدود 300 هزار بازنشسته فرهنگی زندگی می کنند با یک شرکت تجاری پیش نویس تفاهم نامه ای آماده کرده ایم که تاسقف 30 میلیون تومان وام با اقساط طولانی مدت در اختیار فرهنگیان استان با پوشش 300 هزار نفر قرار گیرد.
وی در ادامه به انعقاد قرار داد واگذاری خودرو با گروه خودرو سازی سایپا به فرهنگیان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه در مرحله اول این قرارداد بر روی واگذاری 100 هزار دستگاه خودرو توافق شده است، اعلام کرد: 45 هزار دستگاه از این تعداد در سال جاری و مابقی در سال آینده به فرهنگیان کشور واگذار خواهد شد که پرونده 9 هزار فرهنگی واجد شرایط مرحله اول طرح درحال تکمیل شدن است..
وی همچنین اعلام کرد: تاکنون 16 هزار فرهنگی بازنشسته برای دریافت خودرو اقساطی ثبت نام کرده اند که اگر ظرفیت در این مرحله تکمیل نشود، گروه های هدف جدیدی در جامعه فرهنگی برای تحت پوشش قرار گرفتن طرح فوق تعریف می شود.
مدیرکل اداره کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش همچنین با بیان اینکه تاکنون 5 هزار و 104 فرهنگی خودروهای خود را دریافت کرده اند، افزود: پرونده 2 هزار فرهنگی دیگر نیز تکمیل شده و ظرف یک هفته آینده خودرو آنها واگذار خواهد شد.
به گفته قطب الدینی در مرحله سوم واگذاری خودرو به فرهنگیان که اوایل سال آینده انجام می شود 55 هزار خودرو به فرهنگیان واگذار می شود.
مدیرکل اداره کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش از انعقاد قرار داد با شرکت ایران خودرو برای واگذاری انواع خودرو به فرهنگیان تا سقف 27 هزار دستگاه نیز خبر داد و گفت: واگذاری خودروها در این طرح در آینده ای نزدیک آغاز می شود ضمن اینکه با بانک ملی و تجارت نیز هماهنگ شده که برای دریافت این خودروها تسهیلاتی تا سقف 7 میلیون تومان در اختیار فرهنگیان قرار دهند.
وی زنان فرهنگی سرپرست خانوار و مدیران مدارس شبانه روزی را پس از فرهنگیان بازنشسته در اولویت دریافت خودروعنوان کرد و افزود: پس از این گروه های هدف، فرهنگیان مناطق محروم و فرهنگیان دارای 25 سال سابقه خدمت در اولویت دریافت خودرو قرار می گیرند.
قطب الدینی در پایان خاطر نشان کرد امیدوارم واگذاری همه خودروهای تعهد شده به فرهنگیان تا پایان سال آینده صورت گیرد.