ساری - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و ترابری از احداث شهرک‌های حمل و نقل در پایانه‌های کشور خبر داد و گفت: این شهرکها در تمام مبادی ورودی کشور و شهرهای بزرگ و استان‌هایی که استعداد تولید بار و افزایش مسافر را دارند، احداث خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بخارایی شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از پایانه مسافربری دولت ساری در جمع خبرنگاران افزود: توسعه این شهرکها مستلزم حضور بخش خصوصی است و همکاری شهرداری‌ها این سازمان را یاری خواهد داد.

بخارایی خاطر نشان کرد: درسال گذشته به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، 10 هزار وسیله نقلیه به ناوگان افزوده شد و امسال نیز 12 هزار خودور وارد  ناوگان خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با تصویب اعتبارات زودبازده توسط بانک‌ها گامهای خوبی جهت نوسازی ناوگان حمل و نقلی کشور برداشته شود.

بخارایی متوسط عمر ناوگان حمل و نقلی بار کشور را 25 سال  اعلام و بیان داشت: خودروهایی با عمر بالای 25 سال اجازه تردد ندارند.

معاون وزیر راه و ترابری گفت: بر اساس طرح جدید نوسازی سن خودورهای حمل و نقل بار و مسافر نباید بیش از 18 سال باشد.

وی ادامه داد: اکنون در برخی از شاخص‌های ناوگانی از سن متوسط 24 به 12 سال رسیده ایم.

هزار نقطع حادثه خیز کشور رفع می شوند

امسال هزار نقطه حادثه خیز جاده های کشور از محل اعتبارات زودبازده و سازمانی رفع می‌شود و سال گذشته نیز 966 نقطه حادثه خیز جاده‌های کشور رفع شده است.

معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به حذف هزار نقطه حادثه خیز امسال در جاده های کشور اظهار داشت: پیش بینی می شود تا پایان برنامه چهارم توسعه، دو هزار و 400 نقطه حادثه خیز در کشور رفع شود.

وی با اشاره به اینکه تا پایان برنامه چهارم توسعه باید دو هزار و 400 نقطه حادثه خیز رفع شود، عنوان کرد: با این روند پیش بینی می‌شود این سازمان تا رسیدن به اهداف برنامه فاصله طولانی ندارد.

300 میلیارد تومان به بازسازی ناوگان باربری کشور اختصاص یافت

این مسئول اظهار داشت: امسال نیز از محل اعتبارات  مدیریت مصرف سوخت 300 مییلیارد تومان برای نوسازی ناوگان بار کشور اختصاص یافت.

وی افزود: اجرای این طرح‌ها مورد حمایت سازمان حمل و نقل جاده‌ای قرار خواهند گرفت که طرح‌هایی مانند استقرار سیستم‌های حمل و نقلی، نوسازی ناوگان و حمایت از رانندگان ناوگان حمل و نقل درون شهری را شامل می‌شود.