زنجان - خبرگزاری مهر: مربی تیم دارت استان زنجان در آستانه برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور گفت: در این مسابقات به دنبال کسب نتایج مطلوب هستیم و امیدواریم بتوانیم جایگاه استان را نسبت به رقابت‌های سال گذشته ارتقا بخشیم.

ابراهیم گلدشتی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، افزود: رقابت‌های قهرمانی دارت کشور از 16 مهر ماه سال جاری به مدت چهار روز در سمنان برگزار خواهد شد و تیم استان با شش ورزشکار در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان به مصاف حریفان خود می رود.

گلدشتی با بیان اینکه این تیم نسبت به تیمی که در رقابت‌های المپیاد ایرانیان حضور داشت از انسجام بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به اینکه زمان بیشتری برای تمرین تیم کنونی داشتیم، به همین خاطر امید زیادی برای کسب نتایج مطلوب در مسابقات فوق داریم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رشته دارت، یک ورزش نوپا در استان به شمار می‌رود، لذا از علاقمندان به این ورزش کم هزینه جهت تمرین و آموزش استقبال می کنیم.

گلدشتی افزود: محمدرضا محمدی، امیرحسین سعیدی، محسن ملایی، بهنام الماسی، عباس جلیلوند و سینا عبدل به مربیگری ابراهیم گلدشتی در قالب تیم دارت استان زنجان عازم رقابت‌های قهرمانی کشور خواهند شد.