بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از اعزام 20 خواهر مبلغه در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بین تشکل های دینی استان خراسان شمالی خبر داد.

زهره وضیع به خبرنگار مهر افزود: این طرح در راستای ساماندهی فرهنگ عفاف و حجاب در خراسان شمالی اجرا می شود که با تشکیل ستادی در خراسان شمالی و فراهم کردن امکانات لازم 20 نفر از خواهران مبلغه اعزام می شوند.

وی گفت: نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب از اهداف این طرح است که در این راستا توزیع بروشور برای همه بانوان، برگزاری کارگاه آموزشی مبلغات و مسئولین تشکلهای دینی بانوان ز فعالیتهای در دست اجرا، جهت گسترش این فرهنگ است.

وی با بیان اینکه این مبلغات در بین اعضا تشکل های بانوان حضور خواهند یافت گفت: برگزاری 80 ساعت نشست و همایش در طول یک ماه  از جمله برنامه های امور بانوان در جهت توسعه و تعمیق فرهنگ عفاف عنوان است.