گرگان - خبرگزاری مهر: مدرس آموزش خانواده سازمان مرکزی انجمن اولیاء و مربیان کشور گفت: فقط سه درصد پدران در آموزشهای خانواده در کشور مشارکت دارند که از این نظر با مشکلات زیادی روبرو هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، منصوره رحماندوست روز چهارشنبه در مراسم پیوند اولیاء و مربیان در مدرسه راهنمایی دخترانه شاهد گرگان افزود: این در حالی است که برای تربیت و شکوفایی خوب کودک باید همه اعضای خانواده و نهادهای آموزشی در یک مسیر حرکت کنند تا دچار چند تربیتی و اضطراب فرزندان نشویم.

وی اظهار داشت: برای اینکه فرزندان بزرگ شوند، والدین باید با کودک همراه شوند و نیازهای آن را درک کنند.

وی خاطرنشان کرد: تعادل بین مادیت و معنویت، مدیریت و مشارکت، نظرخواهی و عملکرد از جمله ویژگیهای خانواده متعادل است که باید به آن توجه شود.

به گفته رحماندوست، باید به گونه ای عمل شود تا پیوند بین خانواده و مدرسه تقویت شود، زیرا سلامت اجتماع در گرو وجود خانواده های متعادل و ارتباط منطقی بین خانواده و مدرسه است.

این مدرس آموزش خانواده سازمان مرکزی انجمن اولیاء و مربیان کشور عنوان کرد: امروزه شکل و استفاده از برخی فناوریهای جدید نظیر تلفن همراه از جمله دغدغه فراروی خانواده ها است.

وی بیان داشت: ارتباط و تعامل بین خانواده و مدرسه در کاهش معضلات موثر بوده و زمینه را برای رشد اخلاقی و تربیتی کودکان فراهم می یکند.

علیرضا نوروزی رئیس سازمان اموزش و پرورش گلستان نیز گفت: اگر خانه ومدرسه از نظر تعلیم و تربیت در کنار هم قرار گیرند، پیوند مبارکی اتقاق می افتد.

وی افزود: همراهی خانواده ها و والدین با این سازمان برای اجرای برنامه های فراروی امری الزامی است و باید در راستای تقویت تعامل بین این دو نهاد برنامه ریزی صورت گیرد.

بیش از 348 هزار دانش آموز در استان گلستان مشغول تحصیل هستند.