سید حسین دهدشتی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: هرساله تعداد فراوانی از محصول خرما در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان تولید می شود که به علت عدم اطلاع تولیدکنندگان و شرکت های بسته بندی از شیوه های نوین فرآوری و بسته بندی، این محصول ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه ندارد در حالیکه صنعت خرما می تواند به یکی از شاخص ترین محصولات ارز آور کشور تبدیل شود.
وی ادامه داد: برای احیای این صنعت و تجهیز تولیدکنندگان آن به شیوه های نوین، این نیاز احساس می شود که در این منطقه شهرک صنعتی خرما راه اندازی شود تا آخرین روش های علمی به تولیدکنندگان آموزش داده شود.
نماینده آبادان در مجلس تعداد کارگاه های فعال بسته بندی خرما در شهر آبادان را برای تامین نیازهای نخلداران بسیار اندک دانست و اظهار داشت: اکثر این واحدها قدیمی و فرسوده هستند و از روش های مکانیزه نیز استفاده نمی کنند.
دهدشتی، تداوم اجرای طرح "بهسازی و نوسازی نخیلات آبادان" را از جمله اقدامات ارزنده برای افزایش تولید خرما در این شهر عنوان کرد و گفت: اکثر نخل های آبادان در زمان هشت سال جنگ تحمیلی از بین رفته و برخی از نخل های موجود نیز به علت اینکه سالیان زیادی است که محصول می دهند، بازدهی لازم را ندارند به همین دلیل این طرح می تواند رونق گذشته آبادان در تولید خرما را به این شهر بازگرداند.
وی تصریح کرد: در این طرح که مدت چهار سال از اجرای آن می گذرد، نخل های جدید جایگزین نخل های قدیمی و بدون کارایی می شوند همچنین در زمین هایی که نخل ها به علت جنگ از بین رفته اند و این زمین ها به علفزار تبدیل شده اند نیز نخل های جدید کاشته می شود.