به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر کامران باقری لنکرانی شامگاه گذشته در سمینار ضرورت اصلاحات در نظام سلامت کشور در مشهد افزود: در حال حاضر 19 نوع بیمه با پوشش بیش از 500 هزار نفر در کشور وجود دارد که به شکل غیرمدیریتی عمل می کنند.
وی ادامه داد: با این نظام بیمه ای یک چسبندگی و سردرگمی بین مردم برای شناخت بیمه خدمت رسان و مطلوب از نظر قیمت به وجود آمده است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به آثار سو این نوع مدیریت اشاره کرد و اظهار داشت: پرداخت بیش از 50 درصد خدمات درمانی توسط مردم از مهمترین پیامدهای این معضل در کشور است.
وی عنوان کرد: با همسو شدن این بیمه ها سردرگمی مردم برای انتخاب کمتر خواهد شد.
لنکرانی وجود جزایر متعددد تصمیم گیری را از دیگر معضلات نظام سلامت دانست و بیان داشت: مهمترین چالش بخش سلامت و درمان همین جزایر خودمختار در کشور است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی یاد آور شد: هم اکنون بسیاری از ارگانها به دلیل دارا بودن اعتبارات مناسبت اقدام به ارائه خدمات بیمه ای به افراد تحت پوشش خود می کنند که این کار باعث ایجاد اختلال در نظام سلامت می شود.
وی در ادامه تشریح کرد: با این حال خدمات رسانی این ارگانها به واسطه تحت پوشش قراردادن طیفی خاص و محدود از کیفیت بالایی برخوردار است.
لنکرانی به تلاشهای دولت نهم در طول سه سال گذشته برای هم سو کردن جزایر متعدد تصمیم گیری نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در همین خصوص لایحه ای به مجلس ارائه شده که پس از گذشت مدتی متاسفانه به تصویب نرسید.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان محوری، تجاری سازی و تلاش برای تجزیه و پل نگری به سیستم سلامت کشور باعث بروز فشارهایی بروی این نظام شده است.