به گزارش خبرنگار مهر در بناب، بهنام رضوانی پیش از ظهر امروز در جمع مسئولان و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی بناب اظهار داشت: اجرای عدالت مهمترین خواست دانشجویان و مسئولان است و با این امر انگیزه لازم برای خدمت نیز به وجود می آید.
وی با بیان اینکه جوانان انقلاب رتبه های علمی خوبی کسب می کنند و این افتخار بزرگی محسوب می شود، تاکید کرد: رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی بناب باید با هماهنگی و همدلی موانع موجود را برطرف و حل و فصل آنها را در راس امور قرار دهد.
فرماندار بناب در ادامه با اشاره به بودجه مناسب این دانشگاه اعتبار آن را نصف بودجه تخصیصی به کل شهرستان بناب خواند و گفت: این میزان اعتبار به یک واحد دانشگاهی شهرستانی به عنوان یکی از نشانه های حمایت و تاکید دولت نهم بر توسعه علم و دانش و فرهنگ دانشگاهی در کشور است.
رئیس دانشگاه تبریز هم طی سخنانی با بیان این که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود، افزود: 208 مرکز آموزشی قبل از انقلاب هم اکنون به 1500 مرکز رسیده است و پنج هزار استاد به رقمی معادل 50 هزار نزدیک شده است و این نشان از توجه انقلاب اسلامی به فرهنگ و آموزش دارد.
سیدمحمدتقی علوی تصریح کرد: تقویت حس بیگانه محوری و از بین بردن احساس بیداری در مردم قبل از انقلاب اتفاق می افتاد و بدون شک ایجاد اعتماد به نفس از بزرگترین پیامدهای انقلاب است.
وی هوش و ذکاوت و اعتماد به نفس ایرانیان را عامل عمده حملات بی وقفه دشمنان عنوان کرد و یادآور شد: سئوال اساسی دشمنان و عصبانیت آنان در این است که چرا مردم این سرزمین پس از 30 سال تحریم هنوز ایستادگی کرده اند؟
علوی گفت: در رسیدن به قله های علم و فناوری اعتقادی به خط قرمز نداریم و عزم دولت و ملت ایران در این خصوص جدی است و در این راستا یکی از کارهای بسیار مهم دولت نهم بازکردن در دانشگاه هاست تا ورود به دانشگاه نگرانی نداشته باشد و تنها در رشته و محل آن رقابت باشد.
وی از افزایش ظرفیت دو برابری دانشگاه های دولتی ابراز خرسندی کرد و بیان داشت: سیاست دانشگاه تبریز بر انتقال رشته های کارشناسی به شهرستانها و گسترش مقاطع تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه مادر به عنوان دومین دانشگاه مطرح در سطح کشور استوار است.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به این نکته که بودجه امسال دانشکده فنی و مهندسی بناب 5/3 میلیارد تومان است، با تقدیر از زحمات و تلاشهای فعالانه مهندس محمدعلی مهتدی، از حمایتهای فرماندار بناب، نماینده سابق مردم بناب در مجلس شورای اسلامی و نماینده فعلی، تقدیر و دکتر حمیدرضا مراثی را به عنوان رئیس جدید دانشکده معرفی کرد.
هم اکنون نزدیک به یک هزار دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی بناب در 9 رشته مشغول به تحصیل هستند.